Jurij, on 25 August 2012 - 17:20, said:
Tak tak. Polskaaa mieszkasz w Polsceee mieszkasz w Polsceee mieszkasz tu tu tu tu tu tututututututututututututututututututuuuuuuuu! A oprócz tego wypowiedziałeś się na międzynarodowym forum Sony Ericsson / Sony / Ericsson w temacie "Najwięcej na reklamę wydał Orange, najmniej Play". Nie wiem jaki ta wypowiedź ma związek z tematem, ale Ci odpowiem.
Po co mam wydawać 19 PLN miesięcznie aby otrzymać 120 minut do wszystkich, skoro włączając sobie za darmo usługę minuty za minuty i za każde wydzwonione 20 minut mam dodatkowe 60 gratis do wszystkich. A że 19 PLN dzielone przez 0,29 groszy za minutę daje mi ok. 65 minut, przy wydzwonieniu 60 minut dostaję 180 gratis. Czyli razem ponad 240 minut. Więcej niż 120? Więcej. Oczywiście podany przykład nie zawiera dodatkowych bonusów ze skarbonki czy promocji doładowań, tylko czysta podstawa.A jak chcę więcej dzwonić to mam dodatkowe pakiety obniżające rozmowy. To samo dotyczy się sms'ów. Poza tym posiadając ofertę na kartę wcale nie muszę się schizować czy je wydzwonię, czy mi ich nie braknie, czy nie nabiję rachunku za bardzo i tak dalej. A w taryfie na kartę używam kiedy potrzebuję

Poza tym gdzie jest napisane, że MUSZĘ płacić 19 PLN miesięcznie aby móc korzystać z telefonu komórkowego? Nigdzie. To jest tylko wymysł operatorów. Ja jestem za tym aby minimalizować koszty życia zwłaszcza w czasach gdy wszystko drożeje. Jako ciekawostkę mogę podać fakt, że udało mi się obniżyć rachunki telefoniczne za ostatni rok do kwoty nie przekraczającej 4 PLN 16 groszy za miesiąc

Znacznie więcej niestety wydaję na internet mobilny. Nawet nie szukaj takiego abonamentu, nie znajdziesz. Idź lepiej na spacer

znów się rozbawilem:) Jurij chce nam wcisnąć następny kit, jego wyliczenia polegają na tym że sobie mnoży minuty i dodaje to co niby dostaje w bonusie. Oczywiście są to przeklamane obliczenia bo musiałby dzwonić za każdym razem równo po 2min jeżeli rozmowa skończyła by się na 1,59 to zapłaci 57gr czyli ok 28gr/min i nic nie dostanie. Jak będzie wisiał na słuchawce długo to też bonusy mu się nie podwoi tylko dostanie jeden niezależnie ile gada. Proszę Panie Adminie nie
[ciach] bzdur bo nikt tu nie jest głupi i wszyscy wiedzą że w życiu nikt nie stoi se stoperem w ręku i nie odlicza 2 równych minut podczas połączenia. Poza tym minuty przepadają po 24godz ale o tym już pisałem.
Mam abonament i nie muszę odliczasz czasu, stać ze stoperem i zrywać połączeń, nie martwię się o nic zawsze mam do dyspozycji tel. I do tego za minutę płace mniej niż ty, no chyba że obliczysz po swojemu że zawsze będziesz dryndał po 2 min i ani sek krócej lub dłużej.

)
Wysłane z XPERIA ARC S
Jurij: Forum to nie podwórko, proszę się wyrażać kulturalnie. Otrzymujesz ostrzeżenie 4a, proszę zapoznać się z regulaminem forum. Post użytkownika neron został usunięty - 4l.