Jump to content

Recenzja Smart Wireless Headset pro

• Please log in to reply
64 replies to this topic

#61 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

• User
  • 682 posts
    • Time Online: 31d 4h 48m

Posted 23 November 2012 - 13:02

Otóż tak aukcja allegro ma dużo do tego co piszesz na tym forum gdyż podajesz w niej link do tej recenzji czyli również zachęcasz do przeczytania Twych wypowiedzi.

ke? czyli jakby Dante nie planował sprzedania SWHP to by napisał reckę negatywną i pełną narzekań na kiepski dźwięk, wysoką cenę i zbędny wyświetlacz? Oo dziwna logika, kuriozalna wręcz
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

#62 OFFLINE   jesiol

jesiol
  • User
  • 28 posts
    • Time Online: 6d 1h 48m

Posted 23 November 2012 - 14:00

Jak już coś cytujesz to najpierw spróbuj zrozumieć znaczenie tego zdania. Dla mnie kuriozalnym jest pisanie w aukcjii "Sprzedaje, bo ich w sumie nie używam, a ostatni miesiąc przeleżały mi praktycznie w półce", a w wątku do którego odsyła nas autor czytam, że sprzedaje z innych powodów ($$). Nie rozumiesz mych wypowiedzi gdyż ja nigdy nie mówiłem, że dźwięk w tym urządzeniu jest kiepski, a już na pewno nie oczekiwałem od autora by napisał, że wyświetlacz jest zbędny więc troszkę poniosła Cię fantazja. Nigdy również nie twierdziłem, że całe urządzenie jest nic nie warte. Tylko stwierdzam, że wolę starszy model gdyż cena jest bardziej atrakcyjna, a funkcję jakie otrzymujemy w zupełności mi wystarczą, nie potrzebuję więcej z czego i tak bym nie korzystał. Tak trudno zrozumieć? Próbujesz mnie przekonać, że jestem w błędzie i mój wybór jest zły? Jeśli tak to przedstaw argumenty, które mnie przekonają do zmiany zdania na ten temat, ale oczekuje od Ciebie najpierw przeczytania całego wątku ze zrozumieniem.

#63 OFFLINE   kolact

kolact
  • User
  • 24 posts
    • Time Online: 1d 1h 24m
  • Kraj::
  • TelefonNote 2
  • Operator: Orange

Posted 23 November 2012 - 14:43

Dzięki Dante za propozycję sprzedaży, jednak lubię takie gadżety kupować nowe ;) Zresztą i tak potrzebuję sobie wziąć FV.

Co do ceny zestawu to nie rozumiem dyskusji. Jak dla ktoś uważa, że jest za drogi to go nie kupuję i tyle...

Do mnie akurat czytanie smsów, czy inne bajery przedstawione przez Dante przemawiają :)

Jednak najbardziej mnie przekonuję dobra jakość dźwięku i wygląd samego urządzonka, którego design jest świetny.

Na koniec chciałem dodać, że cena już jest bardziej atrakcyjna niż wcześniej

;)

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

Edited by kolact, 23 November 2012 - 14:43.

#64 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Autor tematu
  • Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 23 November 2012 - 15:28

Dzięki Dante za propozycję sprzedaży, jednak lubię takie gadżety kupować nowe ;)
Rozumiem... :)

Zresztą i tak potrzebuję sobie wziąć FV.
FV też mam ;)

Co do ceny zestawu to nie rozumiem dyskusji. Jak dla ktoś uważa, że jest za drogi to go nie kupuję i tyle...
Dlatego zapodałem info o iphone. :)  ( :sarcasm: )

#65 OFFLINE   kolact

kolact
  • User
  • 24 posts
    • Time Online: 1d 1h 24m
  • Kraj::
  • TelefonNote 2
  • Operator: Orange

Posted 10 December 2012 - 23:28

Dzisiaj doszły do mnie słuchawki. Jakość dźwięku jest bomba - czegoś takiego właśnie szukałem, bo już nie mogłem wytrzymać z parodią słuchawek dołączonych do telefonu od Sony.

Na plus trzeba jeszcze zaliczyć, że kilka ciekawych pierdół można ściągnąć z Marketu :)

0 user(s) are reading this topic