[Rozwiązany] Przypuszczalny prezent na gwiazdkę
Started by timmi, Oct 04 2012 17:17
48 replies to this topic
#41 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 14:11
a ja powiem ci że mini pro lepsze - co qwerty to qwerty. niedługo zaczna sie mrozy i o wiele lepiej pisać sms (czy w ogóle telefonu) jeśli będzie miał fizyczna klawiaturę.
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#42 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 14:54
A na mrozie ekran nie reaguje? Mi nawet w zwykłych zimowych rekawiczkach łapie litery.

#43 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 16:11
Każdy ma rację z was przy ciągłym pisaniu na mini pro się zużyje no ale w zwykłych silderach np. w580,też się zużywa taśma i luzuję się slider.Czy mini pro ma ekranowa też klawe np. do wybierania numeru.Nadal nw co wybrać.
#44 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 16:38
Raczej ma tą do wybierania numerów, a czy zwykłą ma, to nie wiem.

#45 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 17:01
A dlaczego miałaby nie mieć? Poczytaj sobie recenzje, obejrzyj wideorecenzje i będziesz wszystko wiedział. Ma dotykową numeryczną, dotykową qwerty i fizyczną qwerty / numeryczną.
#46 OFFLINE
Posted 20 November 2012 - 20:11
Faktycznie ma
.

#47 OFFLINE
Posted 21 November 2012 - 06:48
Miałem do wyboru Neo v, Ray, mini pro.
Wybrałem Neo v, dlaczego?
Design, większy ekran, brak dotykowych przycisków i takie tam
Mój kolega ma mini pro.
Ja Neo v - nie żałuję
Podalismy Ci różnice. Wybór zależy od Ciebie

Mój kolega ma mini pro.
Ja Neo v - nie żałuję

Podalismy Ci różnice. Wybór zależy od Ciebie

#48 OFFLINE
Posted 21 November 2012 - 18:15
Thx wszystkim za dotychczasową pomoc :-).Dowiedziałem się, że jak kupię tańszy to będę mógł kupić drugi telefon ,który by się przydał bo te co mam to nie są zbyt sprawne.Co do smartfona to nw jeszcze oba będą dla mnie dobre.Nw skąd brać czy z tablicy, allegro czy komisu/sklepu tak,żeby się nie naciąć ?
#49 OFFLINE
Posted 24 November 2012 - 13:00
Żeby nie mieszać, temat został podzielony. Do rozmów na temat drugiego telefonu zapraszam tutaj.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.