Nie włączająca się x10-tka.
Started by Karolaaa, Aug 31 2012 10:44
26 replies to this topic
#21 OFFLINE
Posted 04 September 2012 - 17:28
No to chodzisz do złego serwisu jeśli według nich zapach spalenizny z telefonu jest spowodowany wersją androida
Wybierz się do innego serwisu i od razu powiedz im jak ma się sprawa z telefonem
WALKMAN®
#22 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 17:41
Wiem, że to śmieszne ale on miał go rozkręcić i obejrzeć, przyszłam następnego dnia do niego a on tekst, że zmienił mi androida, a po zapytaniu dlaczego śmierdziało (krótko mówiąc) stwierdził, że to pewnie baterii wina ale na nic moje komentarze, w innych serwisach w moim mieście wszyscy zawalają na system, chyba nie umieją nic więcej..
#23 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 17:46
Dokładnie, zawsze tak robią. Jeśli nie umieją naprawiać hardware to zwalają na system. Mówię ci, przejdź się do dobrego serwisu albo poproś kogoś znajomego żeby ci zaniósł telefon
WALKMAN®
#24 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 19:32
Karolaaa, on 04 September 2012 - 17:23, said:
Właśnie też obstawiałam tak, może bardziej Ram niż procesor bo przy bardziej wymagających rzeczach on padał. Trzeba się chyba do większego miasta wybrać bo w takich małych to tylko na system zganiają..
Łódź nie jest wcale małym miastem które przejeżdża się całe przez około 10-20 minut choćby rowerem, serwisów w Łodzi jest naprawdę dużo tylko wiadomo są te lepsze i te gorsze które np. nie wykonują napraw hardware. Na cse był taki fajny dział w którym można było się wypowiedzieć w sprawie serwisów pozytywnie lub negatywnie w danym województwie naszego kraju co akurat była bardzo przydatne
#25 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 20:19
Jestem z okolic Łodzi ale mam tak tylko wpisane, Łodzi nie znam dobrze, wiem tylko jak do Manufaktury dojechać i na Piotrkowską, ot cała moja wiedza, dlatego chodzę do miejscowych.
#26 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 20:37
No to przejdź się po Piotrkowskiej, na pewno na jakiś serwis trafisz
#27 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 21:05
Karolaaa, on 05 September 2012 - 20:19, said:
Jestem z okolic Łodzi ale mam tak tylko wpisane, Łodzi nie znam dobrze, wiem tylko jak do Manufaktury dojechać i na Piotrkowską, ot cała moja wiedza, dlatego chodzę do miejscowych.
Aha chyba że tak