Wczoraj Sony Mobile udostępniło nowy firmware dla Sony Xperia S. Pomimo początkowych problemów z jego dostępnością w PC Companion, wygląda na to, że Sony rozwiązało wszystkie problemy i śmiało możecie już podpinać do komputera swoje "eSki". Najnowsza wersja softu to 6.1.A.2.45 i ma ona poprawić niedociągnięcia związaną z poprzednią wersją - 6.1.A.2.34.
Aktualizujcie i dajcie znać co ze zmianami.
Poniżej film, na którym możecie zobaczyć jak sprawuje się 6.1.A.2.45 na Xperia S:

Nowy firmware dla Sony Xperia S (6.1.A.2.45) [video]
Started by Mikołaj, Aug 28 2012 10:45
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 28 August 2012 - 10:45
#2 OFFLINE
Posted 28 August 2012 - 15:19
A ci którzy nie chcą czekać aż pod ich SI będzie dostępny rom, zapraszam do downloadu - > http://www.sonyerics...26i-61a245-ce1/
#3 OFFLINE
Posted 04 September 2012 - 21:23
W końcu Sony! Z całej tej radości założyłem konto żeby podzielić się opinią 
Po instalacji "czwórki" telefon dostał niespotykanego muła, biorąc pod uwagę małą ilość zainstalowanych aplikacji, nie wyobrażam sobie jakie problemy mogli mieć ludzie którzy dość mocno obciążyli S'ke. Dzisiaij znów jestem zadowolony z posiadania S'ki
Po południu wyskoczyło info o aktualizacji "firmware update 6.1.A.2.45 for Xperia S". Zainstalowałem od tak i odłożyłem telefon. Wróciłem po paru godzinach i kiedy wziąłem phona do ręki w pierwszej chwili pomyślałem że w procesorze wysrosły 2 dodatkowe jajka
Jak na razie optymalizacja jest świetna i bardzo polecam jeśli ktoś doświadczył podobnego zamulenia S'ki po przesiadce na Ice Cream'a. Jeśli się nie mylę jest to pierwsza taka aktualizacja od tamtego czasu ale głowy nie dam
W każdym razie znów mogę czerpać przyjemność z korzystania ze swojego phona.
Gwoli ścisłości dodam, że zarówno galeria, filmy, menu oraz sam ekran główny śmigają bez żadnego lagowania. Oby następne poprawki szły dokładnie w tę stronę. Pozdro dla wszystkich posiadaczy Xperii S

Po instalacji "czwórki" telefon dostał niespotykanego muła, biorąc pod uwagę małą ilość zainstalowanych aplikacji, nie wyobrażam sobie jakie problemy mogli mieć ludzie którzy dość mocno obciążyli S'ke. Dzisiaij znów jestem zadowolony z posiadania S'ki

Gwoli ścisłości dodam, że zarówno galeria, filmy, menu oraz sam ekran główny śmigają bez żadnego lagowania. Oby następne poprawki szły dokładnie w tę stronę. Pozdro dla wszystkich posiadaczy Xperii S

#4 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 13:23
Wykorzystałeś już limit transferu przyznany ci przed administratora na dzień. < więc podawanie takich linków mija się z celem..
#5 OFFLINE
Posted 05 September 2012 - 13:30
Dlaczego tak uważasz? Tutaj masz szczegółowo opisane jak powiększyć swój dzienny transfer: http://www.sonyerics...ericsson-world/
Poza tym możesz skorzystać z naszego serwisu online i również będziesz miał najnowsze polskie niebrandowane oprogramowanie w swoim telefonie