neron, on 04 June 2012 - 09:23, said:
Zauważyłem Jurij,że Ty wychodzisz z założenia takiego:
pkt.1. Ja mam zawsze rację i tylko rację.
pkt.2 Jeżeli nie mam racji-patrz pkt.1
Jeśli jestem w 100% pewien swojej racji, a w tym przypadku jestem, a ktoś próbuje mi zarzucić kłamstwo - jestem zmuszony wyjaśniać daną kwestię tak długo, aż prawda stanie się jasna i zrozumiana
Osobiście widziałem bo też nie wierzyłem jak jest z tymi kodami z resztą jak dla mnie złodziejskimi. Po wpisaniu tego kodu na 10pln. pokazał mi kolega jak to w rzeczywistości ciągnie środki. Pierwsze brało z konta głównego a ten bonus 10pln. jak był tak dalej był a z konta głównego ubywało i przestań w końcu pisać głupoty,że było inaczej. Twoim zdanie dlaczego raptownie przestali tą śmiesznote z kodami??? prawdopodobnie dlatego,że mieli kupę reklamacji z tym związanych(kolega min. też do nich chodził) bo w ubiegłym roku taka niby promocja trwała b. długo ni tak jak teraz(raptem chyba z tydzień)
Jak chcesz wspierać żabojadów Twój problem,masz do tego prawo no bo
przecierz Polska to wolny kraj,każdy może robić co chce

Mów co chcesz. Ja Ci napisałem, korzystam z oferty Orange od ponad 10 lat, wysyłałem te kody codziennie, obserwowałem stan konta codziennie i środki promocyjne wykorzystywane były w pierwszej kolejności.
Twój kolega mógł mieć problemy bo:
- miał wykupione pakiety minut / sms, które były wykorzystywane w pierwszej kolejności,
- wysłał nieprawidłowy kod,
- wysłał prawidłowy kod małymi literami,
- nie wykorzystywał środków zgodnie z przeznaczeniem, bo np. ktoś miał numer 515 XXX XXX i myślał że dzwoni jak do Orange, a ktoś sobie przeniósł numer do Play i wtedy płacił jak za woły
I tak dalej. Napisałem Ci wyżej, jak ma wątpliwości, to niech idzie do salonu Orange i wyjaśni sprawę lub sprawdzi sobie biling na www.orange.pl

A co do długości trwania promocji, kody były publikowane chyba od 15 maja... dwa tygodnie darmowych minus, smsów i kasy na transmisję danych to mało?
A Twoim zdaniem jak to ma się np. nazywać

Promocją Orange.
Gdzie Ty takie coś wyczytałeś

oprócz tych 2 śmiesznych przypadków które podałeś a nawet LEM by tego nie wymyślił

przykłady kolego KONKRETNE bo jak było z orange to wszyscy chyba wiedzą(no może oprócz Ciebie albo tego nie dopuszczasz do siebie -to się chyba nazywa FANATYZM) bo gazety i TV nawijało o tym dość długo. A jakoś o Play jak do tej pory cicho

Mam głęboką nadzieję, że to się wkrótce zmieni i Play beknie za to oszustwo
Widzę,że ni czytałeś postu @marmala tylko uparcie i skrycie trwasz w swoim wyimaginowanym przekonaniu. Przyjmij w końcu do wiadomości,że 4G nie jest jakimś wyznacznikiem tylko konkretne ofert których nawet nie raczyłeś porównać a piszesz jakbyś był
expertem. Pisałeś coś o LTE od Plusa i widzę,że też nie masz o tym pojęcia. Mieszkam w 43 tysięcznym mieście i ani Plus a
tymbardziej Cyfrowy Polsat jeszcze długo o tym nie pomyśli z tego co mnie poinformowali bo chciałem ten pakiet
kupoć. Widzę,że Ty wierzysz tylko w reklamy Telewizyjne i pewnie tylko one sdą dla Ciebie wyznacznikiem

lepiej zejdź na ziemię i patrz na wszystko realnie

telewizja i gazety w większości wypadków oszukują ludzi jeżeli jeszcze tego nie zauważyłeś!
I jeszcze jedno: następnym razem jak będziesz komuś poprawiał ortografię to staraj się to
podkreśliać a nie poprawiać na gorąco bo ja jestem zwolennikiem czegoś widocznego a nie pisanego,bo napisać można różne rzeczy(niczego tu nie sugeruję ale mam swoje zasady)

Zapewniam Cię, że czytałem post marmala. I zapewniam Cię, że 6 megabitów na sekundę to nadal zwykłe HSDPA. Ja wiem, ta prawda może okazać się bolesna, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - HSDPA to zwykłe 3G, a nie 4G. Taka jest specyfikacja sieci.
Fakt, że malucha pomalujesz na srebrny kolor i sobie założysz do niego grill i znaczek z mercedesa:
Please Login HERE or Register HERE to see this link!
]
Nie zmieni faktu, że to tylko maluch. Będzie jeździł jak maluch i wyciągnie prędkość maksymalną typową dla malucha. Nie Mercedesa. Choćbyś nie wiem jak długo nazywał go Mercedesem. Tak samo jest z internetem w Play. Choćbyś nie wiem jak długo nazywał swoją sieć 4G, jedyne co dostaniesz to zwykłe HSDPA. 3G, nic więcej.
Tak jak napisałem wcześniej: przykłady a nie jakieś spekulacje
Jurij: Wedle życzenia błędy podkreślone i oznaczone kolorem czerwonym
Chyba już dość tych przykładów