Jump to content

Problem z kodami Orange

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#21 OFFLINE   Erin

Erin

Autor najlepszego postu 2012 roku

• Zwycięzca konkursu
  • 393 posts
    • Time Online: 79d 4h 15m

Posted 04 June 2012 - 15:19

View Postbartq92, on 04 June 2012 - 13:14, said:

Przecież już od jakiegoś czasu właścicielem Polkomtelu i Polsatu jest Solorz-Żak. Ależ plotka... :)

View PostMikołaj, on 04 June 2012 - 14:43, said:

Plus jest dawno przejęty (...)

no patrzcie jak ten czas leci... :/ niegdyś czytałem że gościowi brakuje tylko 4 miliardy na zakup Polkomtela ;)

#22 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 04 June 2012 - 15:25

View Postneron, on 04 June 2012 - 09:23, said:

Zauważyłem Jurij,że Ty wychodzisz z założenia takiego:
pkt.1. Ja mam zawsze rację i tylko rację.
pkt.2 Jeżeli nie mam racji-patrz pkt.1

Jeśli jestem w 100% pewien swojej racji, a w tym przypadku jestem, a ktoś próbuje mi zarzucić kłamstwo - jestem zmuszony wyjaśniać daną kwestię tak długo, aż prawda stanie się jasna i zrozumiana :)

Osobiście widziałem bo też nie wierzyłem jak jest z tymi kodami z resztą jak dla mnie złodziejskimi. Po wpisaniu tego kodu na 10pln. pokazał mi kolega jak to w rzeczywistości ciągnie środki. Pierwsze brało z konta głównego a ten bonus 10pln. jak był tak dalej był a z konta głównego ubywało i przestań w końcu pisać głupoty,że było inaczej. Twoim zdanie dlaczego raptownie przestali tą śmiesznote z kodami??? prawdopodobnie dlatego,że mieli kupę reklamacji z tym związanych(kolega min. też do nich chodził) bo w ubiegłym roku taka niby promocja trwała b. długo ni tak jak teraz(raptem chyba z tydzień)
Jak chcesz wspierać żabojadów Twój problem,masz do tego prawo no bo przecierz Polska to wolny kraj,każdy może robić co chce :rolleyes:

Mów co chcesz. Ja Ci napisałem, korzystam z oferty Orange od ponad 10 lat, wysyłałem te kody codziennie, obserwowałem stan konta codziennie i środki promocyjne wykorzystywane były w pierwszej kolejności.

Twój kolega mógł mieć problemy bo:
  • miał wykupione pakiety minut / sms, które były wykorzystywane w pierwszej kolejności,
  • wysłał nieprawidłowy kod,
  • wysłał prawidłowy kod małymi literami,
  • nie wykorzystywał środków zgodnie z przeznaczeniem, bo np. ktoś miał numer 515 XXX XXX i myślał że dzwoni jak do Orange, a ktoś sobie przeniósł numer do Play i wtedy płacił jak za woły
I tak dalej. Napisałem Ci wyżej, jak ma wątpliwości, to niech idzie do salonu Orange i wyjaśni sprawę lub sprawdzi sobie biling na www.orange.pl :) A co do długości trwania promocji, kody były publikowane chyba od 15 maja... dwa tygodnie darmowych minus, smsów i kasy na transmisję danych to mało? :rolleyes:

A Twoim zdaniem jak to ma się np. nazywać :o

Promocją Orange.

Gdzie Ty takie coś wyczytałeś :lol: oprócz tych 2 śmiesznych przypadków które podałeś a nawet LEM by tego nie wymyślił :D przykłady kolego KONKRETNE bo jak było z orange to wszyscy chyba wiedzą(no może oprócz Ciebie albo tego nie dopuszczasz do siebie -to się chyba nazywa FANATYZM) bo gazety i TV nawijało o tym dość długo. A jakoś o Play jak do tej pory cicho :rock:

Mam głęboką nadzieję, że to się wkrótce zmieni i Play beknie za to oszustwo :)

Widzę,że ni czytałeś postu @marmala tylko uparcie i skrycie trwasz w swoim wyimaginowanym przekonaniu. Przyjmij w końcu do wiadomości,że 4G nie jest jakimś wyznacznikiem tylko konkretne ofert których nawet nie raczyłeś porównać a piszesz jakbyś był expertem. Pisałeś coś o LTE od Plusa i widzę,że też nie masz o tym pojęcia. Mieszkam w 43 tysięcznym mieście i ani Plus a tymbardziej Cyfrowy Polsat jeszcze długo o tym nie pomyśli z tego co mnie poinformowali bo chciałem ten pakiet kupoć. Widzę,że Ty wierzysz tylko w reklamy Telewizyjne i pewnie tylko one sdą dla Ciebie wyznacznikiem :o lepiej zejdź na ziemię i patrz na wszystko realnie ;)
telewizja i gazety w większości wypadków oszukują ludzi jeżeli jeszcze tego nie zauważyłeś!
I jeszcze jedno: następnym razem jak będziesz komuś poprawiał ortografię to staraj się to podkreśliać a nie poprawiać na gorąco bo ja jestem zwolennikiem czegoś widocznego a nie pisanego,bo napisać można różne rzeczy(niczego tu nie sugeruję ale mam swoje zasady) ;)

Zapewniam Cię, że czytałem post marmala. I zapewniam Cię, że 6 megabitów na sekundę to nadal zwykłe HSDPA. Ja wiem, ta prawda może okazać się bolesna, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - HSDPA to zwykłe 3G, a nie 4G. Taka jest specyfikacja sieci.

Fakt, że malucha pomalujesz na srebrny kolor i sobie założysz do niego grill i znaczek z mercedesa:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

]

Nie zmieni faktu, że to tylko maluch. Będzie jeździł jak maluch i wyciągnie prędkość maksymalną typową dla malucha. Nie Mercedesa. Choćbyś nie wiem jak długo nazywał go Mercedesem. Tak samo jest z internetem w Play. Choćbyś nie wiem jak długo nazywał swoją sieć 4G, jedyne co dostaniesz to zwykłe HSDPA. 3G, nic więcej.

Tak jak napisałem wcześniej: przykłady a nie jakieś spekulacje ;)

Jurij: Wedle życzenia błędy podkreślone i oznaczone kolorem czerwonym :)

Chyba już dość tych przykładów :)

1 user(s) are reading this topic