Sony Mobile poinformowało o wydaniu oficjalnego Androida 4.0 Ice Cream Sandwich beta ROM dla Xperia PLAY. Wszystkie szczegóły znajdziecie
Podobnie jak to bywało wcześniej, tak i w przypadku beta ROM dla Xperia PLAY brakuje w nim m.in aplikacji Google (Gmaila, Google Play, Map Google, funkcji Face Unlock) i obsługi sieci WiFi.
Przypomnijmy, że miesiąc temu Sony wypuścił beta ROM dla trzech innych telefonów rodziny Xperia - arc S, neo V, ray.
. Przed instalacją ICS upewnijcie się, że macie ostatnią wersję firmware, gdyż jest ona konieczna do przeprowadzenia aktualizacji.

Ice Cream Sandwich beta ROM dla Xperia PLAY
Started by Mikołaj, Mar 30 2012 15:39
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 30 March 2012 - 15:39
#2 OFFLINE
Posted 30 March 2012 - 18:42
rany po przeczytaniu pierwszych słów tytułu myślałem że to już oficjalna aktualizacja do ICS dla Xperii ;p
Edited by .RadziU., 30 March 2012 - 18:42.
#3 OFFLINE
Posted 30 March 2012 - 20:27
hehe kiedy ja przeczytałem tą informację też tak myślałem
Niestety na finalną wersję przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać, ale myślę że bliżej już niż dalej.

#4 OFFLINE
Posted 12 April 2012 - 09:08
No niestety jak donoszą użytkownicy Xperia PLAY pojawiły się dość istotne problemy z obsługą gier, przy instalacji beta ROM ICS.
Sprawa dotyczy głównie gier firmy Gameloft, gdzie z 9 produktów tylko 2 działają bez problemów. Miejmy nadzieje, że to przejściowy problem, charakterystyczny dla wersji testowych. Więcej .
Sprawa dotyczy głównie gier firmy Gameloft, gdzie z 9 produktów tylko 2 działają bez problemów. Miejmy nadzieje, że to przejściowy problem, charakterystyczny dla wersji testowych. Więcej .