Nasz moderator soniaczW800i wpadł na super pomysł dotyczący obchodów 8. urodzin Forum Sony Ericsson World. Pomóżcie nam ożywić trochę atmosferę na Forum i świętujcie z nami. Wszak 8 lat to już szmat czasu
Konkurs pt. "Dziś są moje urodziny, dziękuję Ci że Jesteś" polega na opisaniu swoich wspomnień związanych z forum. Napisać o Forum można dodając komentarz w tym temacie, na
Please Login HERE or Register HERE to see this link!
,
, czy też
. Najlepiej we wszystkich 4 miejscach Pamiętaj, aby dodając komentarz w portalach społecznościowych udostępnić i polubić naszą stronę. Konkurs potrwa do 26 sierpnia br.
Nagrodą w tej sentymentalnej zabawie będzie przypisanie osób, które dodały najlepsze wpisy do grupy Zwycięzca Konkursów.
Ponadto, z okazji urodzin przez najbliższe 8 dni wszystkie limity na download zostaną zwiększone 8-krotnie.
Jeśli chodzi o moje wspomnienia z forum ,to pamiętam że zostałem zaproszony przez bodajże Bartq92 co było już jakąś alternatywą dla upadającego dawnego centrumse. Dokładnie 27 marca 2012 zarejestrowałem się na forum czyli trochę ponad pół roku po jego powstaniu. Mając już wtedy Xperię Neo (od stycznia 2012) często zerkałem na forum czytając o modyfikacjach w systemie a także zakładałem tematy o problemach z Neo.Napisałem także dosyć obszerną recenzję tego modelu. Przez ostatnie lata bywałem na forum raz rzadziej raz częściej,ale zawsze gdzieś w jakimś temacie udzielałem odpowiedzi. Dodatkowo odkąd posiadam Boxa (i oczywiście sposób na zdalne udostępnienie) oferuję użytkownikom wszystkie darmowe usługi jakie oferuje obecnie SE tool3 box oczywiście też za darmo. Ogólnie podsumowując ten krótki opis,to chciałbym żeby forum działało jak najdłużej, bo tego typu fora w obecnych czasach to już rzadkość a i przypomina o takiej świetnej marce jak SE.
Obecnie o ile mi czas pozwoli to chciałbym napisać trochę recenzji modeli SE które posiadam,bo jednak tego brakuje na forum co było na dawnym centrumse.
Dzięki za wzięcie udziału w zabawie. Dla Math3oszka nagroda w postaci przynależności do grupy "zwycięzców". Dla Jacka79 też, ale on już jest w grupie "serwisantów".