Posiadam internet LTE USB z czego jestem odcięty od domowego wifi jak to było z neostradą... Przymierzałem się do zakupu rutera ale to koszt 150zł z czego znalazłem dobrą (tak myślę) alternatywę, a mianowicie: Wewnętrzna karta WIFI do peceta (TP-LINK TL-WN751ND) + dodatkowa antena a w tym problem bo nie wiem jaką wybrać. Jaka była by dobra, żeby objąć cały dom z garażem ponad 200m2 może nawet podwórko jak to możliwe tak na kozacko, bo skoro istnieją anteny na km o.O
Setup - Wewnętrzna karta WIFI plus kozacka antena?
Started by Mareczek, Oct 11 2014 00:35
antena wifi lte zasięg pc
1 reply to this topic
#1 OFFLINE
Posted 11 October 2014 - 00:35
Witam
Posiadam internet LTE USB z czego jestem odcięty od domowego wifi jak to było z neostradą... Przymierzałem się do zakupu rutera ale to koszt 150zł z czego znalazłem dobrą (tak myślę) alternatywę, a mianowicie: Wewnętrzna karta WIFI do peceta (TP-LINK TL-WN751ND) + dodatkowa antena a w tym problem bo nie wiem jaką wybrać. Jaka była by dobra, żeby objąć cały dom z garażem ponad 200m2 może nawet podwórko jak to możliwe tak na kozacko, bo skoro istnieją anteny na km o.O
Nie wiem jak to działa. Jaką antenę wybrać?
AmmpeR™ - Acoustic for Sony Ericsson
#2 OFFLINE
Posted 15 October 2014 - 15:32
Pytanie czy dobrej jakości karta + antena nie zamknie się w podobnej sumie? Sprawdź też opinie na temat jakości takiego połączenia, czy rzeczywiście będzie w stanie objąć obszar, o którym mówisz.