Witam, otóż mam problem z moim telefonem SE Live with Walkman. Wczoraj, wszystko było ok, telefon działał normalnie, nigdzie mi nie spadł ani nie został zalany, po prostu po jakimś czasie chciałem sprawdzić godzinę i zauważyłem, że telefon jest wyłączony. Próbowałem go włączyć, niestety bez skutku. Dzisiaj, cały dzień szukam rozwiązań na internecie, m. in. na tym forum, ale nic się nie sprawdza. Próbowałem przez SEUS oraz Sony PC Companion. W Sony PC Companion aktualizacji nie da się zrobić, dałem 'Napraw telefon', wszystko niby przebiegło pomyślnie ale telefon dalej nie działa. Podobnie było w przypadku SEUS, wszystko niby ok, przytrzymuję przycisk głośności, aktualizacja przebiegła normalnie i mam włączyć telefon ale gdy próbuję go włączyć, czasami miga czerwona dioda a czasami nic się nie dzieje. Po podłączeniu do komputera, również czasem miga czerwona dioda jakby był rozładowany a czasami świeci się zielona. Nie wiem co mam robić, nie mam już pomysłów. Nie chcę się bawić w te flashe itd. samodzielnie bo się na tym nie znam i proszę o pomoc kogoś kto jest obyty w tych sprawach

Telefon ładowałem całą noc ładowarką więc wątpię, że bateria padła. Ale dla pewności podłączę go dzisiaj też. Liczę na pomoc i chciałbym zaznaczyć, iż naprawdę jestem kompletnym żółtodziobem w tych sprawach typu flash roma i kernel itp. więc proszę o dokładną instrukcję.