PlayStation® Gold Wireless Headset
Started by dante, Apr 01 2014 21:24
PlayStation Gold Wireless Headset
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 01 April 2014 - 21:24
Witajcie, ostatnio zaciekawiły mnie słuchawki od SONY
Może mi ktoś coś więcej o nich powiedzieć? Czym się różnią poszczególne modele ?
pozdrawiam
. Z racji tego, iż często gram na PS4 w późnych godzinach, rozglądam się powoli za czymś wartościowym. Jak pisałem wcześniej, ciekawie się prezentuje, ale przypadkiem trafiłem na info, że jest kilka jeszcze innych modeli wspieranych przez konsolę: CECHYA-0080, CECHYA-0083,CECHYA-0086, CECHYA-0088.
Może mi ktoś coś więcej o nich powiedzieć? Czym się różnią poszczególne modele ?
pozdrawiam
#2 OFFLINE
Posted 01 April 2014 - 22:01
Widzę że z PS3 i nawet Vita działa, niestety cena trochę wysoka.
Patrzyłeś w góglu?
(7.1 dźwięk)
(dźwięk 7.1? )
(pod PS3 kompatybilny)
Patrzyłeś w góglu?
(7.1 dźwięk)
(dźwięk 7.1? )
(pod PS3 kompatybilny)
Pomogłem? Daj plusika
Moja obecna lista telefonów:
K320 | W550 | W660 | W950 | W20 (Zylo)
Xperia XZ2 Premium | M4 Aqua
#3 OFFLINE
Posted 02 April 2014 - 16:42
Patrzyłeś w góglu?

Znalazłem kilka opcji na amazonie wychodzi dużo taniej niż na ebay. Tylko nigdy nie robiłem tam zakupów i nie wiem jak wygląda opcja dostawy. Kupuje ktoś tam i może mi powiedzieć jak to wygląda? Powiedzmy pierwsza lepsza opcja - albo te
Znalazłem też ciekawą aukcję na ebay nowy czy używany, bo już się pogubiłem w tych wszystkich aukcjach? Pisze niby "odnowiony przez producenta" Jak mam to rozumieć ?
#4 OFFLINE
Posted 03 April 2014 - 14:12
dante, jest sens wydawać na słuchawki 7.1, kiedy prawie żadna gra tego nie obsługuje? Dobre słuchawki stereo zawsze będą lepsze od 7.1
#5 OFFLINE
Posted 03 April 2014 - 14:49
Wczoraj trochę poczytałem sobie i doszedłem do pewnych wniosków. CECHYA-0083 to odświeżony model CECHYA-0080 z wbudowanym mikrofonem... Modelu CECHYA-0086 w ogóle się nie opłaca kupować z racji wadliwego wykonania (pękające korpusy). Zaś CECHYA-0088. j.w deklasuje go wystający mikrofon.
Invar, a czytałeś chociaż recenzję którejś z nich ? Wydaje mi się, ze jednak nie
W wolnej chwili zapraszam do lektury
Invar, a czytałeś chociaż recenzję którejś z nich ? Wydaje mi się, ze jednak nie

#6 OFFLINE
Posted 03 April 2014 - 15:15
Mam na głowie 7.1(Plantronics Gamecom 380 7.1) Na komputerze fajna sprawa, mój słuch się już przyzwyczaił do 7.1 i używanie stereo sobie nie wyobrażam. Na PS4 używam Plantronics Gamecom 367 i dźwięk jest bardzo dobrej jakości. Na PS4 nie ma co przepłacać, na komputerze to całkiem inna sprawa 
Ostatecznie na który jesteś zdecydowany?

#7 OFFLINE
Posted 03 April 2014 - 18:24
Also tagged with one or more of these keywords: PlayStation, Gold Wireless Headset
Sony & Sony Ericsson Phones →
Sony & Sony Ericsson World News →
Przecieki na temat Playstation 5?Started by soniaczW800i, 23 Jun 2019 ![]() |
|
![]() |
||
SONY →
PlayStation →
PlayStation Vita Slim już 7 lutego w AngliiStarted by dante, 31 Jan 2014 ![]() |
|
![]() |