Teraz pytania:
- Jak jest sprawa z PS3 SS? Taką widziałem na allegro w cenach okolicy 550zł (
- Jak w takim razie sprawa wygląda z takim dyskiem? Konsola sama sobie sformatuje dysk czy trzeba go wstępnie "wyczyścić"?
- Pad - szczerze powiem że układ na X360 w padzie jest dla mnie wygodny, obawiam się ułożenia gałek analogowych w tym samym rzędzie na DualShock'u, gdyż jak na razie średnio mi wychodzi sterowanie jeszcze padem
- Jak wynosi sprawa z wyjściami? Rozumiem że ma HDMI kazdy model i mogę również podpiąć go pod monitor z PC przez DVI/VGA?
- Z przodu ma dwa wejścia USB, można podpinać przenośny dysk na USB i czy można oprócz tego np. z pendrive odtwarzać filmy?
- Czy są jakieś zabezpieczenia w konsoli rpzed otwieraniem "nieoryginalnych" filmów z płyt BL-RAY/DVD?
- Z tego co wiem PS3 ma WiFi, w X360 tego nie ma, więc rozumię że mogę np. z Xperia SP przez DLNA póscić na konsoli multimedia?
- Czy dostęp do PS+ jest darmowy czy trzeba wykupić jakąś tam licencję na ściąganie gier?
- Czy konsola lubi się zaciąć/przegrzać/głośno chodzić?
- Jak jest sprawa z ewentualną przeróbką? Można grać teoretycznie przez neta?
- Czytałem na necie że 5 generacja PS3 nie odpala jakiegoś emulatora i gier z PS2 i nie ma czytnika kart (potrzebny jest czytnik kart do czegoś?)
Hm, trochę się rozpisałem ale wolę się upewnić przed zakupem. Niestety w sklepach w moim miescie za PS3 chcą ponad 1000zł tyle że z dyskiem 500GB i czymś tam, wolałbym jednak zakupić bez dysku i dorzucić swój własny, nieużywany. (Znowu plus dla Sony - w X360 zwykły dysk nie podejdzie)