Edited by szawus, 04 February 2014 - 14:08.

[Rozwiązany] Problem z białym ekranem i restartowaniem
Started by szawus, Feb 04 2014 14:06
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 04 February 2014 - 14:06
Witam. Otrzymałem od znajomego K750i aby zmienic w nim soft na ten z w800i. Niby wszystko wgrywa się dobrze, ale po włączeniu go, telefon po wejściu na pulpit wyświetla biały ekran, a następnie restartuje się. Nie jest to wina wyświetlacza, bo próbowałem z innym i dzieje sie to samo. Próbowałem już wszystkich dostępnych programów pod cid36, już nie wspominając innych wersji softu. Dodam również, że przed tym wszystkim telefon działał na 100% (może miał stan - patrz na mnie, ale nie rusz mnie?).
#2 OFFLINE
Posted 04 February 2014 - 14:15
Mam leżeć w szufladzie dokładnie taki sam przypadek. Włącza się, wibruje, reset i biały ekran. Wielu "znawców" z pobliskich serwisów go oglądało i każdy obstawiał uszkodzenie "jakiegoś czegoś" na płycie. Flashowałem go kilka razy, czyściłem w spirytusie i niestety nic. Skończył w szufladzie spokojnej starości
Do swojego najwyżej załatw sobie sprawną płytę z jakiegoś egzemplarza ze stłuczonym ekranem.

#3 OFFLINE
Posted 04 February 2014 - 14:50
No to w takim razie pozostaje mi go narazie odłożyć. Temat do zamknięcia
Edited by szawus, 04 February 2014 - 16:05.
#4 OFFLINE
Posted 04 February 2014 - 16:25
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.