Witam, chciałem sobie przerobić slang i czcionke w swoim C510, wszystko szło pieknie lecz nagle zamiast liter np. Menu czy Wiadomości mam same literki np.R255:4007 i tak jest wszędzie ...
Zmieniłem na oryginały slang, czcionke, custom i nadal nic nie ma poprawy. Prosze pomóżcie bo już nie mam pomysłów a nowego softa nie chciałbym wgrywać...
Pozdrawiam

[Rozwiązany] Brak liter, jedynie cyferki pomocy!
Started by Stasu1, Jan 19 2014 23:07
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 19 January 2014 - 23:07
#2 OFFLINE
Posted 20 January 2014 - 15:16
Po pierwsze nazwa pliku musi być napisana małymi literami (pl.png). Po drugie podczas edytowania lng nie możesz nadpisywać pliku. Musisz go zapisywać jako nowy plik. Spróbuj jeszcze raz i daj znać czy pomogło

#3 OFFLINE
Posted 20 January 2014 - 20:30
Nie chciało mi sie czekac na odpowiedź więc wgrałem nowego MAINa i wszystko śmiga, pierw wgrałem FSa ale nic nie pomogło więc całego softa zmieniłem ;P
Tak wiem o tym co napisałeś i nic nie skutkowało więc dosżło do zmiany softa, na szczęście wszystko gra i telefon śmiga
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
Temat do zamknięcia
Tak wiem o tym co napisałeś i nic nie skutkowało więc dosżło do zmiany softa, na szczęście wszystko gra i telefon śmiga

Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

Temat do zamknięcia
#4 OFFLINE
Posted 20 January 2014 - 20:35
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.
WALKMAN®