Jump to content


[Rozwiązany] J105i "Błąd konfiguracji" po wgraniu softa.


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Clarris

Clarris
  • User
  • 3 posts
    • Time Online: 1h 35m
  • Kraj::
  • Operator: Plus

Posted 23 November 2013 - 15:17

Cześć. Wgrałem nowego softa i mam problem bo gdy włączę go wyskakuje mi błąd "Configuration error. Please contact your network operator or service centre" Nie wiem co się mogło stać :/ Wcześniejszy soft miałem z ery a teraz jest czysty więc to chyba nie Simlock. Bardzo proszę o pomoc bo ten telefon jest mi bardzo potrzebny.

not found: Poprawiłem tytuł.

Edited by not found, 24 November 2013 - 14:19.


#2 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2,342 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 24 November 2013 - 12:34

Cześć, wgraj customizację. Jest to problem tak oczywisty, że dodałem zapis w FAQ i od tej pory każdy post zawierający pytanie o "Błąd konfiguracji" zostanie usunięty ;)
WALKMAN®

#3 OFFLINE   Clarris

Clarris
  • Autor tematu
  • User
  • 3 posts
    • Time Online: 1h 35m
  • Kraj::
  • Operator: Plus

Posted 24 November 2013 - 13:32

Okej ale gdzie wgrać tą customizację??

#4 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2,342 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 24 November 2013 - 13:52

Nie osłabiaj mnie... http://www.sonyerics...rukcja-obslugi/
WALKMAN®

#5 OFFLINE   Clarris

Clarris
  • Autor tematu
  • User
  • 3 posts
    • Time Online: 1h 35m
  • Kraj::
  • Operator: Plus

Posted 24 November 2013 - 14:07

Dzięki za pomoc...

Do zamknięcia :)

#6 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2,342 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 24 November 2013 - 14:18

I żeby mi to było ostatni raz :P

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.
WALKMAN®




0 user(s) are reading this topic