Jump to content


w550 ikona sluchawek bez sluchawek


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   bdn91

bdn91
  • User
  • 20 posts
    • Time Online: 1d 20h 14m

Posted 10 November 2013 - 19:07

witam. problem jest taki ze telefon rozpoznaje jakby byly podlaczone sluchawki przez co nie dziala mikrofon i sluchawka podczas polaczen itd.
problem da sie rozwiazac ale nie na stale, po przywroceniu ustawien fabrycznych i po podlaczeniu do komputera w trybie pamieci masowej wszystko wraca do normy.
prosze zatem o jakies pomysly aby problem rozwiazac na stale.
myslalem zeby moze cos  podlaczac przy wlaczaniu, transmiter glosniki i sluchawki odpadaja, drugi moj pomysl to podmiana plikow akustyki ale nie mam mam pojecia ktore to. co proponujecie?

#2 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2418 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 10 November 2013 - 19:11

Witamy na forum :)

Jeśli piszesz, że:

Quote

po przywroceniu ustawien fabrycznych i po podlaczeniu do komputera w trybie pamieci masowej wszystko wraca do normy.

to co robisz, że znowu jest źle? :D Od kiedy zaczęło się tak dziać?
WALKMAN®

#3 OFFLINE   bdn91

bdn91
  • Autor tematu
  • User
  • 20 posts
    • Time Online: 1d 20h 14m

Posted 10 November 2013 - 22:13

przy normalnym wlaczaniu tak jest. w takim stanie go dostalem
zapomnialem napisac ze oprogramowanie wgrywane od nowa i fastport przelozony z dzialajacego k osiemset nic nie zmienia

Edited by bdn91, 10 November 2013 - 22:23.


#4 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2418 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 11 November 2013 - 11:47

To usterka hardware. Telefon mógł być zalany. W K550 jak był taki problem to pomagała wymiana/wygrzanie układu Vincenne.
WALKMAN®




0 user(s) are reading this topic