Modpack upodabnia trochę nasze K800tki do telefonów z serii Walkman, nadając im niepowtarzalny wygląd. Walkman 1.0 wykonany przeze mnie prawie idealnie udaje tego Walkmana np z W900, W710... Niestety troche mu brakuje, a na te drobne wady nie znalazłem żadnych patchy. Troszke o tym co wykonałem:
Patche: Jest ich niewiele, jeden duży patch graficzny, który podmienia skin Walkmana, ale i też ikonę w menu, i kilka funkcyjnych upodabniających odtwarzacz do tego z telefonów z serii

Menu: Oryginalne z K800i edytowane przeze mnie. Zmieniłem napis "Odtwarzacz muzyki" na "WALKMAN".
Motyw: Nie wiem czyjego autorstwa, znalazłem go w którymś z telefonów, które były u mnie na czas naprawy. Jest to motyw znany jako "Default" w W800, W200, W300 itp rozciągnięty do wymiarów 240x320, możliwe że z W900.
Czcionka: Ja używam oryginalnej, lecz Wy możecie wgrać sobie jaką chcecie.
Akustyka którą wrzuciłem to Peters v3, jak dla mnie idealna na buzzer K800.
Camdriver: Wrzuciłem sterownik Raider v6.6.5, który jak dla mnie jest najlepszym sterownikiem dla tego telefonu.
Dispdriver: Podmieniłem na Einstein DD v1.8 Saphire, lecz możecie wgrać inny, według uznania.
Ikony: Został podmieniony skin Walkmana, oraz ikona w menu. Reszta ikon pozostaje fabrycznych.
No to nadeszła pora ukazać Waszym oczom kilka SSów:

Oświadczam, iż patch graficzny został wykonany przeze mnie. Użyte grafiki pochodzą z oprogramowania telefonu Sony Ericsson W900i, znanego także jako Sakura
Wszystkie modyfikacje wykonujesz na własną odpowiedzialność. Dołożyłem wszelkich starań, by modyfikacja działała w 100% poprawnie, oraz nie miała żadnych błędów. Patch niezbędny do działania modyfikacji został ściągnięty z internetu, nie znam autorów poszczególnych części patcha (Patch kilkuczęściowy, złożony w jeden). Nie jestem autorem modyfikacji takich jak: Akustyka, camdriver, dispdriver, patche funkcyjne i nie przywłaszczam sobie w żadnym razie pracy ludzi, którzy tracili swój cenny czas na wykonanie tych modów. Zabraniam kopiowania patcha graficznego do sieci, jak i edytowanego menu.
Jest to narazie BETA, proszę o komentarze, oraz propozycje zmian na PW.
Paczka uploadnięta dla forum sonyericsson-world.com
Paczkę zamieszczam w forumowym Downloadzie, ponieważ nie znam innego, darmowego hostingu. http://www.sonyerics...ion-by-charlie/
Miłego użytkowania

not found: Z racji zainteresowania i komentarzy post wydzieliłem do nowego tematu

Edited by Charlie, 14 July 2013 - 13:34.