Jump to content

Wgrywanie romu

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   Nesiu

Nesiu
  • User
  • 16 posts
    • Time Online: 15h 10m
  • Kraj::
  • Operator: Orange

Posted 29 June 2013 - 15:18

nachodzi pytanie jak wgrac ten rom : [ciach] i czy potrzeba cos jeszcze do sprawnego dzialania?

Jurij: Link został usunięty. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Operator: Orange GO

Posted 29 June 2013 - 15:22

Poradniki jak wgrywać firmware masz w dziale z poradnikami do androida. Wszelkie modyfikowane firmware mają z reguły własne poradniki i wystarczy je przeczytać i wykonać wszystko krok po kroku.

#3 OFFLINE   Nesiu

Nesiu
  • Autor tematu
  • User
  • 16 posts

Posted 29 June 2013 - 17:04

Prosze o podanie lika jak wgrac rom i jak uzywac full wipe recovery czy cos takiego a nie poszukaj sobie szukalem i nie umiem znalesc wiec prosze o podanie linka chce wgrac rom toxic rom v9

#4 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 29 June 2013 - 18:08

Ja ci proponuje wpierw poświęcić trochę czasu na zorientowanie sie w temacie, na zadawanie podstawowych pytań. Z tego co widzę, coś próbujesz robić, nie mając zielonego pojęcia o tym. Nie obraź się, ale pewnych rzeczy nikt za ciebie nie zrobi..

#5 OFFLINE   Nesiu

Nesiu
  • User
  • 16 posts

Posted 29 June 2013 - 20:45

wgralem rom toxic rom v9 i jak wlaczam telefon to tylko do sony i tak w kołko co mam zrobic pomo żci bardzo prosze susem sie nie da bo pisze ze jest oprogramowanie ktorego nie mozna zaktualizowac :<

Jurij: Po co zaczynasz nowy temat? Przeniosłem dyskusję do starego.

#6 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Operator: Orange GO

Posted 29 June 2013 - 22:40

Jeśli wgranie nowego firmware nie pomaga i nie potrafisz sobie poradzić, to zapraszam na gg: 1793684 lub czat skype: gen.jurij - naprawię Ci telefon boxem. Nie wszystko da się naprawić darmowymi sposobami i biorąc się za jakiekolwiek modyfikacje trzeba mieć tego świadomość.

#7 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 30 June 2013 - 06:41

Jak byś zastosował do tego co napisałem, a nie robił wszystko na "hop siup" To byś nie miała takich problemów.
1. Zawiesza ci się na logu, bo nie zrobiłeś wipe.
2. SEUS ci nie będzie aktualizował modyfikowanego oprogramowania, bo odblokowałeś BL. Wpierw go zablokuj jak chcesz robić flash programami od producenta.

#8 OFFLINE   Nesiu

Nesiu
  • Autor tematu
  • User
  • 16 posts

Posted 30 June 2013 - 10:51

poradzilem sobie ju wczoraj z tym dante a podal bys instr jak zrobic te wip w jakiej kolejnosci to zrobic to tam w recovry jest? bede bardzo wdzieczny
Jest ktos kto pomoze z checi?

Edited by Nesiu, 30 June 2013 - 12:21.

0 user(s) are reading this topic