Jump to content

[video] Upływ czasu w Wietnamie uchwycony okiem Xperii Z C660X

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 24 June 2013 - 16:46

Smartphone Sony Xperia Z słynie między innymi ze świetnego 13 MPx aparatu, wyposażonego w matrycę Exmor RS, umożliwiającego fotografowanie zarówno w dzień jak i przy słabym oświetleniu dzięki technologii HDR. O tym jak dobry aparat ma Xperia Z, możecie się przekonać podziwiając dzieło Wietnamczyków, którzy za pomocą Z-ki wykonali 5749 zdjęć w mieście Ho Chi Minh w Wietnamie. Zdjęcia były robione w przeciągu kilku dni, potem za pomocą aplikacji zainstalowanej w telefonie zostały połączone w 3-minutowy klip wideo. Zdjęcia są animowane w tempie 15-20 klatek na sekundę. Jak to wyszło? Zobaczcie sami:

Jak Wam się podoba dzieło Wietnamczyków oraz Xperii Z?

Źródło: SECafe.vn

#2 OFFLINE   soniaczW800i

soniaczW800i

Moderator

• Moderator
  • 1,048 posts
    • Time Online: 49d 15h 12m
  • Kraj::
  • Operator: Simplus

Posted 25 June 2013 - 05:33

Bardzo fajnie to wyszło, nieco przypomina wcześniejszy podobny filmik, tylko że zmontowany ze zdjęć wykonanych Xperią Arc S :) Podobają mi się takie filmiki, w których można się zachwycić, patrzeniem w "jedno miejsce" ;)
Gry PS3/PS4 akcesoria?(więcej informacji można znaleźć w moich tematach w dziale giełda)

#3 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 26 June 2013 - 15:57

Właśnie miałem napisać, że widzieliśmy to już w przypadku innych modeli. Jak dla mnie bez rewelacji - to znaczy spodziewałem się takich efektów po Xperia Z :)

#4 OFFLINE   giantx

giantx

Autor najlepszego postu czerwca 2013

• User
  • 149 posts
    • Time Online: 6d 47m

Posted 26 June 2013 - 16:33

Mam Z i muszę przyznać że lepiej nagrywa i fotografuje niż mój stary aparat Sony DSC-H10 :)
Od E przez SE do S

1 user(s) are reading this topic