witam po raz kolejny zrabalo mi sie wejscie do ladowarki w se w995i pol roku temu bylo wymienione ale od poczatku nie trzymalo sie dobrze z braku alternatywnego telefonu nie oddalem tego na 3 miesieczna gwarancje wymiany.Na chwile obecna nie mam kasy na wymiane stad moje pytanie czy ta baterie da sie naladowac na krotko czyli ladowarka-bateria bez telefonu
pozdrawiam

[Rozwiązany] ladowanie na "krótko"
Started by oskarCK, Jun 14 2013 18:39
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 14 June 2013 - 18:39

#2 ONLINE
Posted 14 June 2013 - 19:27
oskarCK, on 14 June 2013 - 18:39, said:
witam po raz kolejny zrabalo mi sie wejscie do ladowarki w se w995i pol roku temu bylo wymienione ale od poczatku nie trzymalo sie dobrze z braku alternatywnego telefonu nie oddalem tego na 3 miesieczna gwarancje wymiany.Na chwile obecna nie mam kasy na wymiane stad moje pytanie czy ta baterie da sie naladowac na krotko czyli ladowarka-bateria bez telefonu
pozdrawiam
pozdrawiam
Pewnie że się da, tyle tylko że musisz zawracać uwagę na biegunowość oraz sam kontrolować proces ładowania, ja np. gdy miałem uszkodzone micro usb w Neo to używałem rozebranego K310i do ładowania baterii
#3 OFFLINE
Posted 14 June 2013 - 20:13
Takie ładowanie jest dobre na raz. Ale jako rozwiązanie na stałe nie polecam. Napraw złącze lub kup jakiś telefon za grosze obsługujący BST-38 i w nim ładuj. Wykaz telefonów z taką baterią znajdziesz w FAQ

#4 OFFLINE
Posted 14 June 2013 - 20:37
dzieki panowie i dzieki Jurij jak zawsze fachowa porada temat do zamkniecia

#5 OFFLINE
Posted 14 June 2013 - 20:46
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.