Jump to content

Wiosenny konkurs fotograficzny "Wiosna, ach to TY!" - przywołajmy wiosnę!

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 27 March 2013 - 21:22

Posted Image

Forum Sony Ericsson World zaprasza do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym

"Wiosna, ach to TY!"

Regulamin konkursu

1. W konkursie mogą wziąć udział wszyscy zarejestrowani użytkownicy Forum Sony Ericsson World poza Administratorami i Moderatorami Forum.
2. Motyw przewodni konkursu fotograficznego Wiosna, ach to TY!, stanowią wszystkie elementy kojarzące się i mieszczące w tematyce wiosny. Może to więc być zarówno topniejący śnieg z widocznymi śladami wiosny, jak i pełen obraz wiosny przypominający już bardziej letnie klimaty. Forma i tryb zdjęć - dowolna.
3. Konkursowe zdjęcia proszę zamieszczać w specjalnie do tego przygotowanym albumie w galerii.
4. Fotografie można publikować do 22 czerwca 2013 roku, termin ten może jednak zostać wydłużony.
5. W konkursie każdy użytkownik może wstawić trzy zdjęcia. W przypadku chęci zamiany już wcześniej dodanej fotki, proszę napisać do mnie PW z prośbą o usunięcie wskazanego zdjęcia.
6.  Zdjęcia muszą być zrobione telefonami marki Sony lub Sony Ericsson. Fotografie robione telefonami innych producentów czy też aparatami cyfrowymi zostaną usunięte.
7. Zdjęcia nie mogą być w jakikolwiek sposób modyfikowane programami graficznymi, tylko czyste fotografie.
8. Zdjęcia oceniane będą przez Redakcję Forum Sony Ericsson World.
9. Organizatorem konkursu jest Forum Sony Ericsson World.

Nagrody:
1 miejsce - podstawka multimedialna MRC-60 + smycz* + dowolna usługa Serwisu Online do 30 zł + publikacja zdjęcia w dziale Sony Ericsson World News +  przynależność do grupy "Zwycięzca konkursu" + zapis w randze użytkownika

2 miejsce - kabel TV ITC-60 + smycz* + publikacja zdjęcia w dziale Sony Ericsson World News +  przynależność do grupy "Zwycięzca konkursu" + zapis w randze użytkownika

3 miejsce - czytnik kart pamięci CCR-70 + smycz*  + publikacja zdjęcia w dziale Sony Ericsson World News +  przynależność do grupy "Zwycięzca konkursu" + zapis w randze użytkownika

Posted Image

Zasady dotyczące grupy Zwycięzca konkursu zostały szczegółowo omówione w tutaj.

* wyłącznym sponsorem nagród rzeczowych jest soniaczW800i. Dziękujemy!

Życzymy udanej zabawy i zapraszamy do zamieszczania zdjęć.

#2 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

• User
  • 682 posts
    • Time Online: 31d 4h 48m

Posted 27 March 2013 - 21:35

uno pytanie - czy mogą być umieszczone fotki które już jeden konkurs wygrały? :D
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

#3 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 27 March 2013 - 21:36

Nie ma takich ograniczeń w regulaminie, aczkolwiek powiem szczerze, że szukamy nowych, nieznanych nam, niezwykłych ujęć... Zawsze jednak możesz zamienić wcześniej dodane zdjęcie.

#4 OFFLINE   Developers

Developers
  • User
  • 42 posts
    • Time Online: 10d 3h 42m

Posted 29 March 2013 - 09:39

witam!!

Czy zdjęcia muszą być dodawane z bieżącego roku ?? Czy mogą być z wcześniejszych lat ?
robię to co lubię, lubię robić to co kocham :P

#5 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 29 March 2013 - 12:10

Nie sprawdzamy daty zdjęć :) Z tego co wiem nie mają one też terminu ważności ;) Na tym polu w naszych konkursach zawsze istnieje pełna dowolność.

#6 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 15 May 2013 - 14:16

Mam przyjemność poinformować, że do puli konkursu dorzucona zostaje dowolna usługa Serwisu Online do 30 zł. Ofiarodawcą tej nagrody jest faflak, który otrzymał ją w drugiej edycji Quizu Sony Ericsson World, a od paru miesięcy "nie ma okazji jej wykorzystać" i chciałby by ucieszyła ona kogoś innego, a wykonawcą serwisanci Sony Ericsson World.

Nagrodę otrzyma więc osoba, która zajmie pierwsze miejsce w konkursie.

Dziękujemy za fotki i czekamy na następne!

#7 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 30 May 2013 - 12:43

Z uwagi na zmianę zasad funkcjonowania przelewów punktów na chomikuj.pl z przykrością muszę poinformować o wycofaniu tej części nagród z puli. Mam jednak nadzieję, że nie wpłynie to specjalnie na atrakcyjność nagród w konkursie.

W dalszym ciągu czekamy na Wasze fotki. Do zakończenia zabawy pozostały już tylko nieco ponad 3 tygodnie.

#8 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 20 June 2013 - 11:37

Do zakończenia konkursu pozostały już tylko niespełna 3 dni. Wszystkich tych, którzy chcieliby jeszcze zgłosić swoje zdjęcia i zawalczyć i nagrody zapraszamy by nie czekali do ostatniej chwili.

#9 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 23 June 2013 - 13:08

Dziękujemy za wszystkie zdjęcia, o wynikach poinformujemy w możliwie jak najkrótszym czasie.

#10 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 08 July 2013 - 12:12

Witam wszystkich Użytkowników Forum Sony Ericsson World.

Posted Image

Po raz kolejny mam zaszczyt przedstawić wyniki konkursu fotograficznego zorganizowanego na Forum Sony Ericsson World, tym razem: "Wiosna, ach to TY"

Ze wszystkich nadesłanych przez Was wiosennych zdjęć do finałowej rozgrywki zakwalifikowało się 8 fotek, spośród których wybraliśmy to "najlepsze".

W głosowaniu Redaktorzy Forum oddali swój głos na wszystkie 8 zdjęć przypisując każdemu odpowiednie miejsce (pierwsze miejsce to 8 pkt, za drugie 7 pkt, trzecie to 6 pkt, itd.).

Zwycięską fotografią okazała się być fotka wykonana przez Użytkownika phillix pt. "fifi", która o włos (a właściwie punkt) wyprzedziła zdjęcie Użytkownika pczopor pt. "Przed burzą :]". Trzecie miejsce na podium przypadło natomiast dla piwosz95 za zdjęcie "Drzewo".

Oto szczegółowe wyniki:
1. phillix - "fifi" - 42 punkty
2. pczopor - "Przed burzą :]" - 41 punktów
3. piwosz95 - "Drzewo" - 32 punkty
--------------------------------------------------------------------
4. giantx - "Soczysta zieleń" - 28 punktów
5. danielus2009 - "danielus2009- truskawka" - 22 punkty
6. danielus2009 - "DSC01040" - 19 punktów
7. timmi - "DSC00129" - 18 punktów
8. timmi - "DSC0087" - 14 punktów

Dziękujemy wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział w konkursie. Niebawem skontaktuje się z laureatami w sprawie danych adresowych, pod które mają zostać przesłane nagrody. Przypominam, iż wyłącznym sponsorem nagród rzeczowych jest soniaczW800i, a wykonawcą usługi w Serwisie Online nasi serwisanci. Dziękujemy!

1 miejsce

Posted Image

2 miejsce

Posted Image

3 miejsce

Posted Image

4 miejsce

Posted Image

5 miejsce

Posted Image

6 miejsce

Posted Image

7 miejsce

Posted Image

8 miejsce

Posted Image

#11 OFFLINE   faflak

faflak

Zwycięzca Drugiego Quizu Forum Sony Ericsson World

• User
  • 707 posts
    • Time Online: 36d 13h 18m

Posted 09 July 2013 - 10:14

gratulacje :)
_________________________________________________________________________________________________pomogłem kliknij ^

#12 OFFLINE   giantx

giantx

Autor najlepszego postu czerwca 2013

• User
  • 149 posts
    • Time Online: 6d 47m

Posted 09 July 2013 - 16:16

Również gratuluję. Cieszę się ze swojego miejsca :-) dzięki.
Od E przez SE do S

#13 OFFLINE   Piotrek FH

Piotrek FH

Zdobywca 2 miejsca w konkursie foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 26 posts
    • Time Online: 3d 6h 46m

Posted 10 July 2013 - 14:24

Gratuluję wszystkim, a w szczególności wygranej phillix'owi. Myślę, że podstawka przyda mu się do jego W660i. Pozdrawiam

#14 OFFLINE   phillix

phillix

Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 2,024 posts
    • Time Online: 73d 14h 22m
  • Kraj::
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 13 July 2013 - 10:11

Wróciłem z obozu, a tu niespodzianka ;) gratulacje dla pozostałych ;)
Posted Image

#15 OFFLINE   piwosz95

piwosz95

Zdobywca 3 miejsca w konkursie foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 75 posts
    • Time Online: 4d 15m

Posted 22 July 2013 - 21:02

Nie spodziewałem się, że mój poczciwy k810i potrafił zrobić zdjęcie na poziomie 3 miejsca w konkursie. Dziękuję i gratuluję pozostałym :)

#16 OFFLINE   Piotrek FH

Piotrek FH

Zdobywca 2 miejsca w konkursie foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 26 posts
    • Time Online: 3d 6h 46m

Posted 25 July 2013 - 17:11

W piątek odebrałem przesyłkę, w której, jak się później okazało, leżała grzecznie smycz i kabelek. Nawet "Dzień Dobry" nie usłyszałem :D

#17 OFFLINE   piwosz95

piwosz95

Zdobywca 3 miejsca w konkursie foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 75 posts
    • Time Online: 4d 15m

Posted 29 July 2013 - 10:20

Przesyłka dziś doszła w całości, w środku ładnie zapakowana smycz i czytnik, które przydadzą się dla mojego k810i :)

1 user(s) are reading this topic