Witam.
Tak jak w temacie mam problem z kodem blokady telefonu.
Tel kupilem przez tablica.pl sprzedający wspominał o kodzie i nawet mi go dal ale kod okazal sie zly... osoba nie odbiera tel. zero kontaktu.
i teraz zwracam sie do was z prosba o zdjecie tego kodu .
bardzo prosze o pomoc.

[Rozwiązany] se w995 kod blokady telefonu
Started by destin1993, Nov 18 2012 16:04
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 18 November 2012 - 16:04
#2 OFFLINE
Posted 18 November 2012 - 16:46
Witaj,
W naszym serwisie online koszt zresetowania kodu blokady boxem serwisowym to 15 PLN. Jeśli jesteś zainteresowany, to odezwij się na gg: 1793684 lub chat skype: gen.jurij
W naszym serwisie online koszt zresetowania kodu blokady boxem serwisowym to 15 PLN. Jeśli jesteś zainteresowany, to odezwij się na gg: 1793684 lub chat skype: gen.jurij

#3 OFFLINE
Posted 19 November 2012 - 07:35
destin1993, on 18 November 2012 - 16:04, said:
Witam.
Tel kupilem przez tablica.pl sprzedający wspominał o kodzie i nawet mi go dal ale kod okazal sie zly... osoba nie odbiera tel. zero kontaktu.
bardzo prosze o pomoc.
bardzo prosze o pomoc.
Jak masz cid 53 to sobie sam usuniesz. Za pomocą programu a2upladera. Za pewne telefon jest łojony

robię to co lubię, lubię robić to co kocham :P
#4 OFFLINE
Posted 19 November 2012 - 15:58
Na DB3210 ten sposób nie działa
Z resztą problem i tak solved.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.