Jump to content

Mod aparatu

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   cezary1020

cezary1020
  • User
  • 56 posts
    • Time Online: 1d 12h 8m
  • Kraj::
  • Miasto:Pomorze
  • Operator: Heyah

Posted 07 November 2012 - 19:20

Witam.Podobno wszedł jakiś mod poprawiający działanie kamery:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

Czy ktoś go testował i pomoże go wgrać? Dodam,że jestem zieloniutki w tej kwestii i nigdy nie wgrywałem,żadnych modów.

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 07 November 2012 - 19:25

Przecież podali instrukcję wgrania:

************************************************** ************************************************** ***********************************************

INSTALLATIONS

************************************************** ************************************************** ***********************************************

JUST APPLY VIA CWM, DON'T FORGET BEFORE INSTALLING, PLEASE WIPE CACHE PARTISION, WIPE DALVIK CACHE, REBOOT & ENJOY...!!!

After installing please clear data camera & force stop in setting>applications>all

Note : Please Backup your phone before Installing

Ja bym na Twoim miejscu najpierw sprawdził aplikację LG Camera i jeśli jakość Cię nie zadowoli dopiero potem brał się za modyfikacje ;)

#3 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 08 November 2012 - 01:32

Ostatnio mając SXS testowałem wiele modów. Powiem tak na 5, 4 były ok, jednakże na 5 , w 4 przypadkach odbiło się na "systemie". Nie będę się rozpisywał o szczegółach, nie jest to istotne w tym miejscu. Proponuje ci wpierw: Sprawdź apkę którą zaproponował Jurij, a dopiero (gdy ta nie zda egzaminu)  modyfikuj telefon.

1 user(s) are reading this topic