Jump to content

Do 28 października 40% więcej w Orange na kartę

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 22 October 2012 - 11:01

Do 28 października doładowując konto w Orange na kartę za pomocą Facebooka, operator dodaje dodatkowe 40% kwoty doładowania.

Oferta dotyczy jednak tylko doładowań za 25 zł i 50 zł. Konto doładujecie

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

.

Bonusowe środki można wykorzystać na połączenia i SMS w Orange.

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 22 October 2012 - 16:22

Nie rozumiem, czy facebook im płaci za dystrybucję doładowań za pomocą ich portalu? Skąd w ogóle te chore promocje <_< Na szczęście nie mam facebooka, nie będę mieć i te ich 40% mam w głębokim poważaniu :)

#3 OFFLINE   mikey

mikey

Zdobywca w 3 miejsca w konkursie „Pokaż z bliska atuty SE”

• User
  • 131 posts
    • Time Online: 4d 1h 1m

Posted 22 October 2012 - 23:58

Jurij bardziej mi się wydaję, że oni takimi akcjami chcą mieć więcej fanów "lajków" na FB. Ta samo inne sieci robią z doładowaniami a potem przybywa na profilu fanów. Jaki to ma cel, nie wiem. Jakiś mechanizm marketingowy na pewno tam działa.
Posted Image

#4 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts

Posted 23 October 2012 - 00:19

No dobrze ale jeśli facebook im nie płaci za większą ilość fanów / lajków to takie posunięcie jest zwyczajnie głupie bo powinni promować własną stronę internetową i robić akcje promocyjne dla wszystkich abonentów, a nie tylko dla tych ze zmniejszonym ilorazem inteligencji...  :)

#5 OFFLINE   mikey

mikey

• User
  • 131 posts

Posted 23 October 2012 - 08:38

View PostJurij, on 23 October 2012 - 00:19, said:

No dobrze ale jeśli facebook im nie płaci za większą ilość fanów / lajków to takie posunięcie jest zwyczajnie głupie bo powinni promować własną stronę internetową i robić akcje promocyjne dla wszystkich abonentów, a nie tylko dla tych ze zmniejszonym ilorazem inteligencji...  :)
No właśnie i tu się muszę z Tobą zgodzić, bo promocję normalnej strony to rozumiem, a tego na FB właśnie nie, a wątpie by FB im płacił.
Posted Image

#6 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 23 October 2012 - 09:31

Praktycznie przy każdej tego typu akcji (operatorów, producentów telefonów, i innych firm) zastanawiamy się "dlaczego?".

Dlaczego Facebook? Dlaczego założenie, że każdy ma tam konto? Dlaczego założenie, że każdy chciałby mieć tam konto? Dlaczego mimo wszystko dyskryminacja klientów, na tych z kontem na facebooku i bez niego? Dlaczego tak istotne jest to, by mieć XXXXX sztucznych (powodowanych chęcią zysku) polubień zamiast XXX wynikających z rzeczywistej sympatii?

Według mnie to ślepa droga i całkowite uzależnianie swojego marketingu od zewnętrznej organizacji. Dziś nie potrzeba już nawet wchodzić na wiele stron bo najważniejsze treści podawane są na FB. Mało tego doszło do tego, że na stronie nie znajdzie się pewnych informacji, bo te najcenniejsze umieszczane są na FB.

Pytanie co by było, gdyby nagle FB przestał działać lub zażądał gigantycznych pieniędzy za możliwość prowadzenia firmowego konta?

#7 OFFLINE   mikey

mikey

• User
  • 131 posts

Posted 23 October 2012 - 11:05

Mało tego doszło do tego, że na stronie nie znajdzie się pewnych informacji, bo te najcenniejsze umieszczane są na FB.
No i właśnie niestety tak jest :(
Posted Image

#8 OFFLINE   neron

neron
  • User
  • 394 posts
    • Time Online: 15d 1h 1m

Posted 23 October 2012 - 16:35

View PostJurij, on 22 October 2012 - 16:22, said:

Nie rozumiem, czy facebook im płaci za dystrybucję doładowań za pomocą ich portalu? Skąd w ogóle te chore promocje <_< Na szczęście nie mam facebooka, nie będę mieć i te ich 40% mam w głębokim poważaniu :)
jurij czytałem ten post z 5x myślałem,że to jeszcze po weselu mnie tak zaćma trzyma :D no ale nie! pierwsze krytyczne słowa wypowiedziane przez największego obrońcę "żabojadów"pod adresem swojej najlepszej sieci :o
Czyżby naprawdę koniec świata miał faktycznie nastąpić 24.12.12 :rolleyes:
A tak na marginesie to ja tę sieć zawsze miałem :rock: ...... bo co to za sieć gdzie bonusy można wykorzystać tylko w ramach swojego operatora :P kiedyś modne było powiedzenie "takie rzeczy tylko w Erze" a teraz tak jest wszędzie :lol:  sory zapomniałem w Play jest inaczej tzn. NORMALNIE :smiley_egyptian:
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#9 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts

Posted 23 October 2012 - 16:41

Nie rozumiem Twojego zdziwienia, ja zawsze jak coś jest dobre to chwalę, jak złe to krytykuję. To nie jest pierwszy raz kiedy krytykuję Orange, na szczęście zazwyczaj jest ich za co chwalić a nie ma za co ich krytykować. No ale w takich wypadkach jak konkursy na fb krytyka jest w pełni zasłużona ;) Np. kody Orange działają prawidłowo, są dostępne dla wszystkich i to się chwali ;)

0 user(s) are reading this topic