Jump to content

Sony Xperia "Odin" C650X - real foto czy tylko koncepcja? [Update]

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 22 October 2012 - 10:36

Na portalu Concept-Phones

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

"realną koncepcję" Sony Xperia "Odin" C650X. Z uwagi na to, że autor zdjęcia popisał się już wcześniej kompletnie nie udaną wersją Xperia Play 2 i Nozomi, można mieć spore wątpliwości co do wiarygodności tej fotografii.

Nie mniej jak Wam się podoba prezentowany model? Czy tak wyglądająca Xperia Odin podbiłaby Wasze serca?

Przypomnę, że zarówno Xperia Odin, jak i Yuga mają posiadać 5-calowe wyświetlacze 1080p Full HD oraz czterordzeniowy procesor Snapdragon S4  i 2 GB RAM. Oba modele mają z kolei dość znacząco  różnić się jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Czy właśnie widzimy jeden z tych modeli?

Posted Image

Update:
Jak

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

ten telefon to fake

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 22 October 2012 - 11:45

Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby to urządzenie na zdjęciu miało 5", zobaczcie jak on swobodnie je trzyma w ręce... Wyglądem trochę przypomina Aino lub N8. Te paski u góry i dołu, zawężenia przy tych paskach... Co nie zmienia faktu że żaden telefon bez fizycznej klawiatury / qwerty nie podbije mojego serca :) Cyndi może spać spokojnie :D

#3 OFFLINE   jesiol

jesiol
  • User
  • 28 posts
    • Time Online: 6d 1h 48m

Posted 24 October 2012 - 16:32

Ta cała "realna koncepcja" to tylko lekko przerobiona Xperia X2 ;)
Posted Image

Edited by jesiol, 24 October 2012 - 16:33.

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 25 October 2012 - 08:34

Rzeczywiście pewne zbieżności w wyglądzie obu telefonów są widoczne gołym okiem. Czy jest to jednak zgrabna przeróbka czy rzeczywista koncepcja, dowiemy się za parę tygodni. Ja stawiam na tą pierwszą opcję...

#5 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 04 November 2012 - 21:07

I już wiemy. To urządzenie zostało wykonane przez.... autora zdjęcia. Zgodnie z przewidywaniami jest to zatem fake...

#6 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 04 November 2012 - 21:22

I całe szczęście. Nie widzę żadnego sensu, aby Sony rozpoczynało falę kontrolowanych przecieków o nowych produktach z 2013 roku, w momencie kiedy dopiero co wydano całą gamę nowych produktów i właśnie wprowadzane są do sprzedaży... Myślę, że Sony powinno się skupić na promowaniu Xperii T, V, J, miro, tipo i innych, a na przecieki przyjdzie czas w przyszłym roku :)

1 user(s) are reading this topic