Kombinacje i wariacje T-Mobile w sprawie podwójnych doładowań wchodzą w kolejną fazę. W październiku właściciele prepaidów T-Mobile i Heyah będą otrzymywali zaproszenia do skorzystania z bonusowych doładowań.
Klienci, którzy aktywują promocję i doładują konto dwukrotnie w przeciągu 5 dni za kwotę nie mniejszą niż 25 zł (T-Mobile) i 20 zł (Heyah), standardowo otrzymają podwojenie drugiego z doładowań do kwoty max 150 zł. Co ważne, bonusowe środki będzie można wykorzystać bez ograniczeń czasowych na dowolne usługi.
Nowa promocja łączy się z ofertą "2x Więcej na konto" i trwać będzie od 1 do 31 października.
By skorzystać z podwójnych doładowań na zaproszenie należy wysłać SMS o treści TAK na numer podany w zaproszeniu.
Źródło: T-Mobile

W T-Mobile i Heyah podwójne doładowania na zaproszenie
Started by Mikołaj, Oct 02 2012 20:02
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 02 October 2012 - 20:02
#2 OFFLINE
Posted 02 October 2012 - 21:51
Na wiosnę coś takiego było... Szkoda, że skończyły się już czasy Ery i podwójne doładowania 2 razy w roku

WALKMAN®
#3 OFFLINE
Posted 02 October 2012 - 21:59
kolejny argument by sie przejść do plusa - niestety, trzeba by rejestrować kartę :/
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#4 OFFLINE
Posted 30 October 2012 - 16:51
Nie wiem czy ktoś już wcześniej widział, ale ja dopiero znalazłem regulamin tej promocji i oczywiście nie jest tak kolorowo jak mogłoby się wydawać - po wysłaniu smsa tracimy rok ważności konta
Także powodzenia... Miałem zostać w tej sieci tylko dla tego, że zrobili to podwojenie. Okazało się to jednak jedną, wielką arcychałą 
Tutaj regulamin:

Tutaj regulamin:
Edited by not found, 30 October 2012 - 16:52.
WALKMAN®
#5 OFFLINE
Posted 30 October 2012 - 19:52
Czyli tak jak w innych tego typu przypadkach. T-Mobile rozpaczliwie szuka sposobów by pozbyć się rocznej ważności konta. Widać znaczny przypływ liczby prepaidów z tego powodu, nie rekompensuje braku środków z regularnych doładowań...