Jump to content


[Rozwiązany] Szukam fs do j105


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 OFFLINE   jesiol

jesiol
  • User
  • 28 posts
    • Time Online: 6d 1h 48m

Posted 02 October 2012 - 19:27

Szukam R1HA035_FS_CENTRAL_EUROPE w formacie .fbn. Będę wdzięczny za upload tylko proszę nie podawać mi linków do .software, interesuje mnie tylko format .fbn.

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 02 October 2012 - 19:40

http://www.sonyerics...ue-cid53-52-49/

#3 OFFLINE   jesiol

jesiol
  • Autor tematu
  • User
  • 28 posts
    • Time Online: 6d 1h 48m

Posted 02 October 2012 - 19:44

Niestety to jest format .software. Ja potrzebuję fbn i nigdzie znaleźć nie mogę.

#4 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2,342 posts
    • Time Online: 100d 20h 19m

Posted 02 October 2012 - 22:34

Ja też kiedyś szukałem i nie mogłem znaleźć. Wygląda na to, że nie jest w obiegu :P Wrzuciłem do downloadu soft C ASIA także możesz sobie dograć polski język ;)
http://www.sonyerics...asia-red53-fbn/
WALKMAN®

#5 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1,255 posts
    • Time Online: 117d 10h 8m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 02 October 2012 - 22:44

Dokładnie, ja też tyle razy już potrzebowałem i nic :P Robiłem tak, że wrzucałem customa Ery PL, leciałem go Seusem, potem usuwałem wszytsko z tpa/preset/custom, wrzucałem customa generic i był prawie czysty soft :szczerbol: Masz tu custom ery, zrobisz jak chcesz: http://www.sonyerics...a-j105i-era-pl/

Edited by bartolinio3, 02 October 2012 - 22:45.

Posted Image

#6 OFFLINE   jesiol

jesiol
  • Autor tematu
  • User
  • 28 posts
    • Time Online: 6d 1h 48m

Posted 03 October 2012 - 18:52

CENTRAL_EUROPE w formacie .fbn niestety nigdzie nie ma i pewnie już nie będzie. Wgrałem a2uploaderem C_ASIA, nie dogrywałem polskiego języka gdyż znalazłem tylko lng, a t9 brak, po za tym wiązałoby się to z podmianą innego języka (tel nie jest mój więc nie chce mi się tłumaczyć komuś dlaczego dopiero po włączeniu np. języka angielskiego pojawi się polski), nie skorzystałem również z drugiej propozycji wgrania customa ery. Po wgraniu  C_ASIA wrzuciłem odpowiednie customize_upgrade.xml i ponownie zainstalowałem soft seusem dzięki temu mam czysty soft CENTRAL_EUROPE z językiem polskim. Uprzedzam pytanie, nie mogłem tego od razu robić seusem (przez brak dostępu do fs nie mogłem wrzucić customize_upgrade.xml). Problem rozwiązany.

#7 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1,255 posts
    • Time Online: 117d 10h 8m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 03 October 2012 - 19:20

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic