Jump to content

Sony Xperia tipo w mediaexpert i mixelectronics, cena 599 zł

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 13 September 2012 - 09:01

Od 13 do 19 września obowiązują bieżące promocje w sklepie mediaexpert. Jedną z propozycji sprzedawcy jest Sony Xperia tipo, którą możecie nabyć za 599 zł.

Posted Image

Jeśli ktoś się wybiera na zakupy lub będzie miał możliwość obejrzenia telefonu zapraszamy do dzielenia się swoimi wrażeniami.

Edit:
Według gazetki, którą znalazłem w skrzynce, wynika iż Xperia tipo jest w tej samej cenie (599 zł) dostępna w Mix Electronics. Bieżąca oferta jest ważna od 13 do 26 września 2012.

#2 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

Autor najlepszego postu 2013 roku

• Zwycięzca konkursu
  • 719 posts
    • Time Online: 28d 19h 19m

Posted 13 September 2012 - 11:06

Telefon niby fajnie się prezentuje a jest gorszy od mojego Live ;) Za tą cenę można coś ciekawszego wyrwać :D
Pomogłem? Daj plusika

Moja obecna lista telefonów:

K320 | W550 | W660 | W950 | W20 (Zylo)

Xperia XZ2 Premium | M4 Aqua

#3 OFFLINE   jack79

jack79
  • Serwisant forum
  • 1,066 posts
    • Time Online: 78d 10m

Posted 13 September 2012 - 16:12

Dla mnie też jest za słaby, ale to w końcu low end więc nie można wymagać nie wiadomo czego. Pewnie jakiś nabywców znajdzie

#4 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

Moderator

• Moderator
  • 1,255 posts
    • Time Online: 117d 10h 36m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: T-Mobile

Posted 13 September 2012 - 16:36

Byłem ostatnio w Toruniu i widziałem go w którymś sklepie ;) Jako tako z wyglądu sprawia całkiem przyjemne wrażenie, fajnie leży w dłoni i nie jest specjalnie wielki :) Tyle, że był jedynie jako atrapa - obsługa twierdziła, że nie mają go jeszcze na stanie :P
Posted Image

#5 OFFLINE   najodleglejszy

najodleglejszy
  • User
  • 184 posts
    • Time Online: 7d 12h 47m

Posted 13 September 2012 - 22:22

View Postjack79, on 13 September 2012 - 16:12, said:

Dla mnie też jest za słaby, ale to w końcu low end więc nie można wymagać nie wiadomo czego. Pewnie jakiś nabywców znajdzie
na pewno znajdzie. w końcu X8 z tego co widuję na ulicach/w tramwajach/na uniwerku się nieźle rozpowszechniła. no bo patrz: dotykowe - jest trendy; chodzi w miarę płynnie, znaczy demonem szybkości nie jest, ale bliżej mu do tego niż do Samsunga Corby; ma Androida - jest trendy; wersja systemu prawie najnowsza (o JB się dużo nie słyszy, bo na razie głównie high-endy go dostają) - jest trendy; da się wejść na facebooka - to już dla niektórych by nawet nie musiał dzwonić ;); ma WiFi - użyteczne; da się strzelać fotki w lustrze i krajobrazy i iMprEsSki =* - więcej nie potrzeba, wiele osób nawet nie wie jak używać auto-focusa w modelu weń wyposażonym (btw, moja koleżanka z liceum uparcie auto-focus nazywała "cyber-shot". no przecież podobne nazwy, nie? oba angielskie, oba mają dwa człony w nazwie. łatwo można pomylić, pewnie z multi-touch też); niewielki rozmiar - nie wszyscy lubią nosić telefon wielkości talerza; no i ma to wszystko i jest TANI! i za parę stówek można się popisywać napisem XPERIA ;)

sent from my Mangophone

#6 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 14 September 2012 - 03:04

Dla średnio zorientowanych lemingów jest to może atrakcyjna cena, a każdy nieco bardziej rozgarnięty internauta znajdzie ten model za sporo poniżej 500 PLN. Czyli za podobne a nawet nieco mniejsze pieniądze dostajemy rok młodszą konstrukcję która pod względem czasu działania na baterii wytrzyma dłużej, jest już spod znaku Sony a nie SE, ma zaledwie o 200 MHz wolniejszy procesor (w porównaniu do np. Live with Walkman), nietuzinkowy design i wersje kolorystyczne + reszta podzespołów w zasadzie (poza aparatem) nie ustępuje WT19i. A nawet biorąc pod uwagę ilość dostępnej pamięci czy wersję bluetooth - przewyższa wspomniany model. Ja myślę, że to będzie niebawem hit (już mamy 74 dostępne sztuki a telefon jest dostępny raptem od kilkunastu dni) :)

#7 OFFLINE   jack79

jack79
  • Serwisant forum
  • 1,066 posts
    • Time Online: 78d 10m

Posted 14 September 2012 - 15:56

Świetnie żeście to ujęli, w zasadzie Tipo można uznać jako następce X8

#8 OFFLINE   timmi

timmi

Zdobywca 2 miejsca w Drugim Quizie Forum Sony Ericsson World

• User
  • 863 posts
    • Time Online: 78d 5h 33m

Posted 15 September 2012 - 07:19

Świetnie żeście to ujęli, w zasadzie Tipo można uznać jako następce X8
Bo to jest następca x8 :).Telefon może nie najgorszy ale jak dla mnie troszkę mały.Mógłby kosztować nieco mniej,bo za tyle to kupię neo v i inne modele ciut starsze a lepsze.

0 user(s) are reading this topic