Jump to content

Podanie na JM/M

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   kojack

kojack
  • User
  • 116 posts
    • Time Online: 2d 6h 41m

Posted 04 September 2011 - 18:58

Witam! Chciałbym złożyć podanie na Junior Moderatora lub Moderatora.  Mam 15 lat, aktualnie chodzę do 3 gim. Interesuję się telefonami, komputerami ogólnie techniką. Jestem wyrozumiały, energiczny, pracowity i otwarty na wszystko. Chciałbym pomóc temu forum, aby nie upadło jak jednemu już się stało...  Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby...

Pozdrawiam!
Posted ImageSAMSUNG GALAXY S II + SE W995 = Skok do nowości i powrót do starości :)

#2 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 04 September 2011 - 21:10

Bardzo dziękuje za wszelkie chęci. To naprawdę fajna sprawa, gdy ludzie oferują swoje chęci i pomoc. Wyboru jednak staramy się dokonywać maksymalnie dokładnie i przed zaproponowaniem komukolwiek jakichkolwiek stanowisk chcemy go poznać i zobaczyć, że mu zależy i spełnia wszystkie standardy osoby reprezentującej Forum. Każda wartościowa osoba na pewno zostanie doceniona i odpowiednio wyróżniona.

Pozdrawiam i dziękuje za założenie tematu :)

#3 OFFLINE   kojack

kojack
  • Autor tematu
  • User
  • 116 posts
    • Time Online: 2d 6h 41m

Posted 05 September 2011 - 13:38

Rozumiem, nie mam nic przeciwko temu, przecież nie od razu ludzie wszystko zdobyli. Na pewno jestem wartościową osobą :)

Co do założenia tematu, prawdę mówiąc nie wiedziałem gdzie go założyć ;)

Pozdrawiam!
Posted ImageSAMSUNG GALAXY S II + SE W995 = Skok do nowości i powrót do starości :)

#4 OFFLINE   Adogard

Adogard
  • User
  • 503 posts
    • Time Online: 14d 17h 37m

Posted 05 September 2011 - 13:43

Wiem co czujesz :). Sam się ubiegałem o to stanowisko dość długo :). Jednak cierpliwość i zaangażowanie popłaciło. Myślę że jeśli poświecisz trochę czasu na rozwój tego forum, Twoje wysiłki zostano docenione :).

Pozdrawiam.
W995 forever

0 user(s) are reading this topic