Witam! Chciałbym złożyć podanie na Junior Moderatora lub Moderatora. Mam 15 lat, aktualnie chodzę do 3 gim. Interesuję się telefonami, komputerami ogólnie techniką. Jestem wyrozumiały, energiczny, pracowity i otwarty na wszystko. Chciałbym pomóc temu forum, aby nie upadło jak jednemu już się stało... Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby...
Pozdrawiam!

Podanie na JM/M
Started by kojack, Sep 04 2011 18:58
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 04 September 2011 - 18:58

#2 OFFLINE
Posted 04 September 2011 - 21:10
Bardzo dziękuje za wszelkie chęci. To naprawdę fajna sprawa, gdy ludzie oferują swoje chęci i pomoc. Wyboru jednak staramy się dokonywać maksymalnie dokładnie i przed zaproponowaniem komukolwiek jakichkolwiek stanowisk chcemy go poznać i zobaczyć, że mu zależy i spełnia wszystkie standardy osoby reprezentującej Forum. Każda wartościowa osoba na pewno zostanie doceniona i odpowiednio wyróżniona.
Pozdrawiam i dziękuje za założenie tematu
Pozdrawiam i dziękuje za założenie tematu

#3 OFFLINE
Posted 05 September 2011 - 13:38
Rozumiem, nie mam nic przeciwko temu, przecież nie od razu ludzie wszystko zdobyli. Na pewno jestem wartościową osobą 
Co do założenia tematu, prawdę mówiąc nie wiedziałem gdzie go założyć
Pozdrawiam!

Co do założenia tematu, prawdę mówiąc nie wiedziałem gdzie go założyć

Pozdrawiam!

#4 OFFLINE
Posted 05 September 2011 - 13:43
Wiem co czujesz
. Sam się ubiegałem o to stanowisko dość długo
. Jednak cierpliwość i zaangażowanie popłaciło. Myślę że jeśli poświecisz trochę czasu na rozwój tego forum, Twoje wysiłki zostano docenione
.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
W995 forever