Jump to content

Sony Xperia ion w Polsce! Wrzesień 2012! [Update]

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 17 July 2012 - 11:13

Wydaje się, że od rana mamy bombę... Jak podało Sony Mobile Sony Xperia ion pojawi się nie tylko w Europie, ale także w Polsce! Ponadto, z zapowiedzi wynika, że model ten trafi do sprzedaży już w lipcu 2012, zatem w przeciągu najbliższych 2 tygodni!

Trzeba przyznać, że informacja brzmi więcej niż nieprawdopodobnie, jak tylko będziemy wiedzieć coś więcej, poinformujemy.

Póki co nie ma żadnych przecieków co do ceny Sony Xperia ion.

Update:

Z informacji, które do mnie dotarły telefon ten pojawi się w Polsce, ale dopiero we wrześniu 2012, czyli jednak Włosi mieli rację...

#2 OFFLINE   jack79

jack79
  • Serwisant forum
  • 1,066 posts
    • Time Online: 78d 10m

Posted 17 July 2012 - 12:36

Świetna informacja, jednak do nas na pewno i tak trafi okrojona wersja ion. Jednak samo to że jednak ion pojawi się u nas można traktować jako duży sukces

Edited by jack79, 17 July 2012 - 17:42.

#3 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 17 July 2012 - 15:48

No jak dla mnie super sprawa.Jak nie uzbieram kasy na GX to zadowolę się "jonem" ;)

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 18 July 2012 - 14:22

Ciekaw jestem co do terminu debiutu tego modelu bo tak jak wspominałem po CES, niewątpliwie jest to bardzo ciekawy telefon.
Odstraszać może jedynie cena, bo +/- 2 500 zł to dużo. Poza tym wątpliwe by model to pojawił się u operatorów, co z pewnością nie przyspieszy spadku jego ceny z czasem.

Z jednej strony to dobrze, że Sony jest tak nie przewidywalne i telefon "tylko" na rynek amerykański, debiutuje po pół roku w... Azji, a z czasem ma się pojawić także w Europie, bo jest ciekawie i nigdy nie wiadomo czego do końca możemy się spodziewać. Z drugiej natomiast może to świadczyć o sporym chaosie panującym w firmie i problemach z podjęciem "wiążących" decyzji.

Póki co czekam na ostateczne potwierdzenie daty wprowadzenia tego modelu do naszego kraju.

Edit:

Zaktualizowano pierwszy post.

1 user(s) are reading this topic