Jump to content


[Rozwiązany] W150i Soft


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 10:45

Witam jak wgrac do W150i Yendo softa ?? mam pliki fs appsw i cdf
Jakim programem  to zrobic ?? prosze o dokładną instrukcje

#2 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 5h 1m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Android:4.4.2
  • Operator :
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:03

Sam niestety nic nie zrobisz :( Możesz napisac do Jurija albo bartq92, może oni bedą mogli wgrać soft zdalnie :)
Posted Image

#3 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:04

A setool2 nie da rady ??

#4 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 5h 1m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Android:4.4.2
  • Operator :
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:16

Chodzi ci o boxa czy o darmowego lite?
Posted Image

#5 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2114 posts
    • Time Online: 90d 5h 27m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Miasto | City:
    Garwolin
  • Telefon | Phone:
    W960
  • Firmware :
    R9K009
  • Operator :
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:18

Musisz mieć Boxa, żeby wgrać soft do Yendo.
WALKMAN®

#6 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:23

A skąd go wziąć?

not found: Ort. ;)

#7 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 5h 1m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Android:4.4.2
  • Operator :
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:28

Trzeba kupic za niemałe pieniądze ;) W takim razie zostaje Ci napisać do Jurija albo bartq92 :)
Posted Image

#8 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

    Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

  • User
  • 673 posts
    • Time Online: 28d 12h 50m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Telefon | Phone:
    C901 R1GA028 W580 R8BE001 Live with Walkman
  • Android:KitKat
  • Rom:LegacyXperia
  • Operator :
    Heyah

Posted 11 July 2012 - 11:28

Boxa? Kupić na allegro
Dołączona grafika
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

#9 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2114 posts
    • Time Online: 90d 5h 27m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Miasto | City:
    Garwolin
  • Telefon | Phone:
    W960
  • Firmware :
    R9K009
  • Operator :
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:29

Możesz go kupić w internecie ale to wydatek rzędu kilkuset złotych ;) Taniej wyjdzie jak ktoś wgra ci softa.
WALKMAN®

#10 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:29

a za darmo nie da rady wgrac tego ??

#11 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2114 posts
    • Time Online: 90d 5h 27m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Miasto | City:
    Garwolin
  • Telefon | Phone:
    W960
  • Firmware :
    R9K009
  • Operator :
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:31

Ten telefon jest na platformie Sagema, której nie ruszysz żadnymi domowymi, darmowymi sposobami :)
WALKMAN®

#12 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:34

yhh...... a gdziesz w punktach czy cos to mogą zrobic to czy nie ?

#13 OFFLINE   not found

not found

    Moderator

  • Super Moderator
  • 2114 posts
    • Time Online: 90d 5h 27m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Miasto | City:
    Garwolin
  • Telefon | Phone:
    W960
  • Firmware :
    R9K009
  • Operator :
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:37

W każdym serwisie, który posiada Boxa obsługującego tą platformę. Jak napisał bartolinio3, możesz to zrobić także w naszym serwisie :)
WALKMAN®

#14 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:46

a ile takie cos kosztuje ?? a po 2 chce nowy soft wgrac gdyz w telefonie piosenka sama sie usuwa telefon sie zacina i resetuje

#15 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 5h 1m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Android:4.4.2
  • Operator :
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:51

Cennik w dłoń: http://www.sonyerics...-sony-ericsson/ :) Możliwe że wgranie nowego softu nic nie da, niestety Yendo to sagemowy szajs :unsure:
Posted Image

#16 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 9288 posts
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Orange GO

Posted 11 July 2012 - 14:27

View PostPruit, on 11 July 2012 - 11:46, said:

a ile takie cos kosztuje ?? a po 2 chce nowy soft wgrac gdyz w telefonie piosenka sama sie usuwa telefon sie zacina i resetuje

Zmiana oprogramowania w naszym serwisie online kosztuje 20 PLN. Trzeba posiadać internet przynajmniej 2 megabity, naładowaną baterię, windowsa 7 najlepiej 32 bit i kabelek. Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się na gg: 1793684 :)

#17 OFFLINE   Pruit

Pruit
  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Kraj | Country:
  • Operator :
    Plus

Posted 11 July 2012 - 19:12

Dobra Temat Close Jurij Pogadamy na gg o tym jeszcze ;]

#18 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 1877 posts
    • Time Online: 78d 15h 18m
  • GG:
  • Kraj | Country:
  • Miasto | City:
    KMY
  • Telefon | Phone:
    Samsung S3 Neo, Samsung B2710 Orange
  • Operator :
    PLAY

Posted 11 July 2012 - 19:21

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.




0 user(s) are reading this topic