Jump to content

VLC na Android w Google Play Store

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,544 posts
    • Time Online: 174d 48m

Posted 02 July 2012 - 12:56

Do Google Play trafił jeden z najpopularniejszych multimedialnych odtwarzaczy - VLC. Póki co w markecie dostępna jest tylko wersja beta, jednak już teraz możecie przetestować jak sprawuje się ten player na Waszych smartfonach.

Ze wstępnych doniesień wynika, że nie ma problemów z odtwarzaniem różnego rodzaju plików, a wszystkie funkcje aplikacji działają bez zarzutów, czekam jednak na pierwsze Wasze głosy i wrażenia.

Według twórców VLC wersja beta może się jednak okazać niestabilna i działa wolniej niż finalna.

VLC Player możecie pobrać klikając

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

.

Attached File  VLC.jpg   50.27K   7 downloads Attached File  VLC1.jpg   41.04K   7 downloads Attached File  VLC2.jpg   22.21K   7 downloads Attached File  VLC3.jpg   33.64K   4 downloads

#2 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 9h 19m

Posted 03 July 2012 - 11:11

Jak dla mnie żadna rewelacja. Do wersji na windowsa duuużo mu brakuje. Nawet nie potrafi poprawnie odtworzyć plików nagranych z telefonu, co np. MxPlayer nie miał problemów.

#3 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,544 posts
    • Time Online: 174d 48m

Posted 11 July 2012 - 11:21

Ja ostatnio wgrałem VLC na PC i prezentuje się całkiem ciekawie. Może zatem warto poczekać na finalną wersję tego programu na Androida.

#4 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

• User
  • 682 posts
    • Time Online: 31d 4h 48m

Posted 11 July 2012 - 11:32

Vlc na pc używam od dawna - ciekawe czy wersja mobilna pozwala na oglądanie .fvl
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

1 user(s) are reading this topic