Jump to content

Urodzinowe promocje T-Mobile

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 05 June 2012 - 19:05

W T-Mobile od 6 czerwca rozpoczyna się nowa promocja urodzinowa.

W ramach oferty klienci indywidualni będą mogli skorzystać z nowej odsłony ofert z gwarancją najniższych cen wybranych telefonów, wśród promowanych modeli mają się znaleźć Samsungi (Galaxy Ace 2, S8600 Wave 3, Galaxy S Plus), Nokie (500, Asha 302) oraz Sony Ericsson Live with Walkman.

Oprócz tego do klientów T-Mobile mają trafić urodzinowe kupony promocyjne, które będą uprawniały do 50% upustu na abonament przez pół roku w ofercie z telefonem lub modemem oraz do 200 zł w Mix na rozmowy, SMS, MMS, Internet.

Dla klientów biznesowych T-Mobile przygotował ofertę dla 6 modeli smartfonów: iPhone 4 8GB, HTC One X, LG PRADA 3.0, BlackBerry Bold 9790, Samsung Note, Sony Xperia S. Ich ceny mają być do 200 zł netto niższe w ramach urodzinowej promocji.

Trzeba przyznać, że tradycyjnie już szału nie ma. Jak dla mnie wygląda to trochę jakby poczęstować urodzinowych gości samymi paluszkami i wodą, a ja tam lubię dobrze zjeść...

#2 OFFLINE   faflak

faflak

Zwycięzca Drugiego Quizu Forum Sony Ericsson World

• User
  • 707 posts
    • Time Online: 36d 13h 18m

Posted 05 June 2012 - 21:36

ja tez lubie dobrze zjeść ..;) dlatego juz od jakiegos czasu nie wiaze sie zadnymi umowami wlasciwie z jednego powodu : zbyt wysokie ceny aparatow w niskich taryfach  (w tych biznesowych tez za drogo) a poza tym malo sony ericssonow :(
_________________________________________________________________________________________________pomogłem kliknij ^

1 user(s) are reading this topic