Witam . mam problem z SE live with walkman . Telefon był kupowany jakiś miesiąc temu. A wiec , telefon restrtuje sie . nie wiem, moze to wina baterii ale nie mam pojęcia . telefon był brany do serwisu ale dostałem pismo ze ,, nie wykryto awarii " . Pomocy . Czy to mozliwe ze to wina właśnie baterii ? Z Góry dzięki za pomoc

problem- telefon restartuje się
Started by koliba, May 19 2012 08:24
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 19 May 2012 - 08:24
#2 OFFLINE
Posted 19 May 2012 - 08:53
Masz oprogramowanie z końcówką 0.42? Chodzi o numer kompilacji.

#3 OFFLINE
Posted 20 May 2012 - 11:54
nie . koncówke mam 0.62 .
#4 OFFLINE
Posted 20 May 2012 - 11:57
W jakich sytuacjach restartuje się? Jak używasz go normalnie, czy podczas kładzenia na stół itp? Być może trzeba wacikiem do uszu przeczyścić styki baterii i płyty głównej. Napisz coś więcej to będziemy szukać problemu.
Ambasador marki XPERIA
#5 OFFLINE
Posted 23 May 2012 - 07:53
nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze podczas normalnego użytkowania . spróbuje przeczyścic styk baterii może to coś da ale wątpie . cztytałem ze jeżeli telefon restartuje sie to można go z backup-ować to wcześniejszej wersji . czy to coś da ?
#6 OFFLINE
Posted 23 May 2012 - 15:03
koliba, on 23 May 2012 - 07:53, said:
nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze podczas normalnego użytkowania . spróbuje przeczyścic styk baterii może to coś da ale wątpie . cztytałem ze jeżeli telefon restartuje sie to można go z backup-ować to wcześniejszej wersji . czy to coś da ?
Chciałeś chyba powiedzieć "zrobić downgrade" oprogramowania do niższej wersji ?

#7 OFFLINE
Posted 28 May 2012 - 09:31
jeszcze jakieś sugestie ?
#8 OFFLINE
Posted 30 August 2012 - 12:33
Mi na szczęście bardzo rzadko się zdarza, że podczas rozmowy się zrestartuje i tylko wtedy. Jest możliwe, że tak się dzieje jak przyłożę telefon o twarzy? Wiem że to dziwne pytanie ale najczęściej jak się tak zdarzyło to wtedy zauważałem, że miałem telefon ekranem do twarzy "przylepiony" czego zazwyczaj staram się unikać.
Oprogramowanie natomiast jest najnowsze.
Oprogramowanie natomiast jest najnowsze.