Jump to content

Sony Xperia U unboxing [video]

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,544 posts
    • Time Online: 174d 48m

Posted 15 May 2012 - 13:15

Parę tygodni temu zamieściliśmy materiał przedstawiający rozpakowywanie Sony Xperia P i Xperia sola. Tym razem ta sama osoba zaprezentowała unboxing Sony Xperia U:

Trzeba przyznać, że telefon prezentuje się dość przyjemnie dla oka. Dobrze też wygląda możliwość zmiany kolorystycznej dołu Xperia U, choć można mieć wątpliwości czy zatrzaski się nie wyrobią lub nie będą podatne na pękanie...

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 15 May 2012 - 15:23

Sam telefonik prezentuje się bardzo fajnie, mały i zgrabny, ale te wymienne zatrzaski kolorystycznie mi się nie podobają. Biały i czarny ok, ale ten żółty wolałbym żeby to był żółty z prawdziwego zdarzenia, a nie taki wybrudzony... No i ten różowy też taki dziwnie blady... Przydałyby się czerwone, zielone etc. No ale jest jak jest, mam nadzieję że telefonik nie będzie miał żadnych wad produkcyjnych i będzie cieszył się sporym powodzeniem :)

#3 OFFLINE   First

First

Były Moderator

• User
  • 197 posts
    • Time Online: 14d 5h 38m
  • Operator: Plus

Posted 15 May 2012 - 17:17

Zgadzam się ze zdaniem Jurija :)
A szczerze mówiąc mam zamiar kupić tą xperię, mam nadzieje, że jej cena, choć niby na starcie ma być już niska, w przeciągu 3 m-cy spadnie jeszcze trochę :)

Nie wiadomo nic o tym czy będzie w zestawie choćby jeden dodatkowy "zatrzask" czy jak to się tam nazywa ? :)

edit: a ten "różowy" to nie jest czasem tak naprawdę czerwony, bo na koniec filmiku on powiedział "красный" czyli jak mniemam czerwony :P

Edited by First, 15 May 2012 - 17:23.

Posted Image

#4 OFFLINE   bartq92

bartq92

Super Moderator

• Super Moderator
  • 1,574 posts
    • Time Online: 79d 1h 3m
  • GG:
  • Miasto:KMY
  • TelefonHuawei P8
  • Rom: Stock
  • Operator: PLAY

Posted 15 May 2012 - 20:00

No ale jest jak jest, mam nadzieję że telefonik nie będzie miał żadnych wad produkcyjnych i będzie cieszył się sporym powodzeniem :)

Też mam taką nadzieje, telefon zgrabny, ładny :)

Podobają mi się te kształty pudełka... :P

#5 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Operator: Orange GO

Posted 15 May 2012 - 20:16

To jest zestaw na rynek rosyjski i w nim będą dostępne wszystkie 4 końcówki :) Jak będzie w przypadku rynku polskiego, zobaczymy :)

0 user(s) are reading this topic