Jump to content


Skrot right softkey nie zawsze reaguje


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 OFFLINE   sonyman

sonyman
  • User
  • 336 posts
    • Time Online: 13d 3h 47m
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 08 May 2012 - 14:40

Sprobuje jak najprosciej wytlumaczyc. Prawy przycisk (wstecz) w menu itp dziala za kazdym razem, a na desctopie nie zawsze. Mam zrobiony skrot do menedzera plikow i pewnie z nim jest cos nie tak. Czy ma ktos jakis sprawdzony na prawy softkey?
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#2 OFFLINE   phillix

phillix

    Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

  • User
  • 2125 posts
    • Time Online: 73d 14h 21m
  • Kraj::
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 08 May 2012 - 14:56

A w jakim programie go robiłeś? Zrób w se Hook editor albo code claw Hook editor.

_________________
Fap, Fap, Fap from Tapatalk App :)
Posted Image

#3 OFFLINE   sonyman

sonyman
  • Autor tematu
  • User
  • 336 posts
    • Time Online: 13d 3h 47m
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 12 May 2012 - 10:14

Nic to nie dało.
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#4 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 9h 33m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 12 May 2012 - 10:26

Spróbuj wgrać ten. Zawsze używałem Codeclaw softkey hook creatora i nigdy nie miałem problemu.

Attached Files


Posted Image

#5 OFFLINE   sonyman

sonyman
  • Autor tematu
  • User
  • 336 posts
    • Time Online: 13d 3h 47m
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 12 May 2012 - 14:44

To samo. Jest tak:
1)naciskam->wchodzi w pliki 2) naciskam wstecz->cofa 3) naciskam->0 reakcji ->1)naciska-> wchodzi w pliki i koło sie zapetla. ->2->3->1


Chyba problem jest w tym, że ten klawisz był juz przypisany do jakiejs funkcji od nowosci, tylko nie pamietam do jakiej. I własnie co 2 raz wybiera m. plików. Bo klawisz jest w 100% sprawny.

Edit: Chyba był skrót do wyszukiwarki.

Edited by sonyman, 12 May 2012 - 14:46.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#6 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Moderator

  • Moderator
  • 1276 posts
    • Time Online: 117d 9h 33m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 12 May 2012 - 14:47

Troche to dziwne. U siebie mam zmienione wszytskie 3 softkeye i działają bez problemów. Nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, żeby któryś z nich nie działał :mellow:  Może dziwne pytanie, ale masz czysty soft?
Posted Image

#7 OFFLINE   sonyman

sonyman
  • Autor tematu
  • User
  • 336 posts
    • Time Online: 13d 3h 47m
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 12 May 2012 - 14:59

Tak. On działa, ale co drugi raz.
Na stockowym hook-u tez to samo, przeflashuje go chyba.



Wgrałem od nowa softa i nadal to samo. nie mam pojecia co sie dzieje. Klawisz dziala na 100%, nawet widac animacja ze sie naciska

Edited by sonyman, 13 May 2012 - 11:12.

Posted Image
Posted Image
Posted Image




0 user(s) are reading this topic