Witam
Czy ktoś się orientuje czy słuchawki sprzedawane na allegro przez użytkownika "STOPpodrobom" są oryginalne?
Zależy mi przede wszystkim na tych
Pozdrawiam

HPM-88 - czy to oryginał ?
Started by SOAD, May 06 2012 06:37
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 06 May 2012 - 06:37
#2 OFFLINE
Posted 06 May 2012 - 09:32
Jakby co masz gwarancję na 6 miesięcy
wyglądają na oryginalne, ale nie chce wprowadzać w błąd, więc zostawiam to expertom.

#3 OFFLINE
Posted 06 May 2012 - 14:39
Te powinny być oryginalne:
Nie kojarzę, żeby były sprzedawane bez pudełka...
#4 OFFLINE
Posted 06 May 2012 - 15:19
Jurij widziałem je ale chciałem trochę taniej kupić
Ktoś kiedyś mówił mi, chyba rune że ktoś właśnie sprzedaję słuchawki bez opakowań bo są one wyjmowane z zestawu z telefonem i sprzedawane osobno tylko nie jestem tego pewien

Ktoś kiedyś mówił mi, chyba rune że ktoś właśnie sprzedaję słuchawki bez opakowań bo są one wyjmowane z zestawu z telefonem i sprzedawane osobno tylko nie jestem tego pewien
#5 OFFLINE
Posted 06 May 2012 - 21:10
Jurij,
podobno na jakiś rynkach HPM-88 były dodawane do W995, ale ile w tym prawdy? Nie wiem...
Miałem kiedyś oryginały w pudełku, grały świetnie, ale sprzedałem za dobrą kase.
Ostatnio kupiłem lekko używane na allegro za 5zł... jak się okazało, trafiły się też oryginalne
podobno na jakiś rynkach HPM-88 były dodawane do W995, ale ile w tym prawdy? Nie wiem...
Miałem kiedyś oryginały w pudełku, grały świetnie, ale sprzedałem za dobrą kase.
Ostatnio kupiłem lekko używane na allegro za 5zł... jak się okazało, trafiły się też oryginalne

#6 OFFLINE
Posted 26 August 2012 - 11:22
Odświeże trochę temat.Czy jesteś cie w stanie szucić jakimś dobrym źródłem z szansą na oryginał?bo jestem zainteresowany kupnem.
Chodzi mi o te wyjmowane z pudełek jak macie
Aha i co oznacza wersja "blister" ?
Chodzi mi o te wyjmowane z pudełek jak macie

Aha i co oznacza wersja "blister" ?
Edited by liwos, 26 August 2012 - 11:41.
#7 OFFLINE
Posted 26 August 2012 - 16:35
Wersja blister, to wersja w blisterze 
A oryginałów poszukaj czy telemax nie ma na aukcji.

A oryginałów poszukaj czy telemax nie ma na aukcji.
DENON DJ