[Rozwiązany] Jak usunąć widgety w Hazelu i dodać skróty
Started by dziara76, Apr 22 2012 15:38
9 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 15:38
Jak w temacie szukalem probowalem i nic nie dziala...Czy jest jakis na 100 dzxialajacy plik usuwajacy widgety w hazelu ale tez mozna ustawic skrot potem.Nie interesuje mnie samo usuniecie bez mozliwosci ustawienia skrotu...Prosze zapodac 100% dzialajacy sposob...Pozdrawiam i Dziekuje
Jurij: Poprawiłem temat. Następnym razem proszę prawidłowo tytułować wątki, tak aby opisywały istotę tematu.
Jurij: Poprawiłem temat. Następnym razem proszę prawidłowo tytułować wątki, tak aby opisywały istotę tematu.
#2 OFFLINE
#3 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 19:20
krzysiek21nh, on 22 April 2012 - 18:51, said:
Nie ma takiego. Albo usuwasz i masz skrót "klawisz nawigacyjny w górę" albo Masz widgety. Za dobrze by było ;d
Nie rozumiem co napisales??? Moze ja zle wytlumaczylem.Chodzi mi o plik usuwajacy widgety zeby zamiast nich ustawic jakis skrot ktory wybiore sobie jak skroty w lewo dol i prawo? jesli tak to Prosze zapodac plik i gdzie go wrzucic z opisem...Pozdrawiam
not found: Usunąłem zdublowany cytat. Następnym razem zwróć na to uwagę.

Edited by not found, 22 April 2012 - 19:47.
#4 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 19:29

#5 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 19:30
Ten plik do: TPA>PRESET>CUSTOM
customize_upgrade.rar 278bytes
84 downloads
Potem w tej samej sesji wchodzimy do:
TPA>PRESET>SYSTEM>AMS i kasujemy wszystko o treści: WidgetMenager jest tego chyba 3 albo 4 i potem w ustawiamy skrót w telefonie. Po tej operacji domyślny będzie sms. Wiesz chyba czym i jak to się wszystko wgrywa?
Ten plik trzeba wypakować.

Potem w tej samej sesji wchodzimy do:
TPA>PRESET>SYSTEM>AMS i kasujemy wszystko o treści: WidgetMenager jest tego chyba 3 albo 4 i potem w ustawiamy skrót w telefonie. Po tej operacji domyślny będzie sms. Wiesz chyba czym i jak to się wszystko wgrywa?
Ten plik trzeba wypakować.
Edited by not found, 22 April 2012 - 19:48.
literówki ;)
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#6 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 19:49
Neron Dzieki ale zrobilem jak mi napisales usunalem wszystkie widget menager wlaczylem fona ide do skrotow a tu nic bez zmian opcja nieaktywna jak klikam ok to pokazuje ze nie mozna zmienic bo to fabryczne ustawione...Co robic? cos zle zrobilem? Nie rozumiem tego co napisales? cytuje...Po tej operacji domyślny będzie sms.' Moglbys wytlumaczyc? Skrotu nie moge ustawic chyba ze jakos inaczej to sie robi niz w skrotach opcji...
#7 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:08
Wgraj ten plik jeszcze raz. Jaki masz custom-------inaczej w jakie sieci jest telefon?
Ile tych plików usunąłeś(widgetMenager?)
Ile tych plików usunąłeś(widgetMenager?)
Edited by neron, 22 April 2012 - 20:09.
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#8 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:11
Neron ok udalo sie ...Mam napisz nowa wiadomosc klikajac w gore... Jestes Wielki Bracie SZACUN WIELKI !!! Zamykam temat
#9 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:25
W ustawieniach możesz zmienić na co chcesz.
#10 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:31
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.