Jump to content

Sony Ericsson Xperia ray do wygrania na oficjalnym forum Sony Ericsson

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 12 April 2012 - 11:05

Oficjalne forum Sony Ericsson ogłosiło konkurs "Jak Sony Ericsson stał się Sony!".

Miałem dużo wątpliwości gdzie i czy o nim napisać, ale jako że chciałbym na Forum Sony Ericsson World poruszać wszystkie kwestie przydatne dla użytkowników Sony Ericsson i Sony, temat powstał.

Dlaczego nie wiedziałem "gdzie" - bo de facto trudno sprecyzować zakres nagród... niby zwycięzca otrzymuje MW600 (jak u nas w Gospodarz w obiektywie SE), a dalej przewidziano gadżety fc.

Jest jednak też nagroda główna w postaci Sony Ericsson Xperia ray dla najlepszej pracy i Live View dla najbardziej oryginalnej.

Ja zawsze myślałem, że najlepsza praca zdobywa pierwsze miejsce - ale widać w tym przypadku tak nie jest... chyba, że są dwa odrębne Jury i każdy przyznaje swoje nagrody...

Zgłoszenia nadsyłacie w formie zdjęć lub filmu czy animacji i muszą być one zrobione telefonami Sony lub Sony Ericsson...temat - „Przemiana Sony Ericsson w Sony”. Szczegóły konkursu znajdziecie

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

.

#2 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 21 June 2012 - 08:57

Mam przyjemność poinformować, że nasz kolega redakcyjny bartq92 zdobył w tym konkursie pierwszą nagrodę w kategorii grafika :) Szkoda, że padło na MW600, urządzenie które dobrze już na forum znamy, ale mam nadzieje, że ta nagroda pozwoli Ci na realizację innych planów... ;)

#3 OFFLINE   bartq92

bartq92

Super Moderator

• Super Moderator
  • 1,574 posts
    • Time Online: 79d 1h 3m
  • GG:
  • Kraj::
  • Miasto:KMY
  • TelefonHuawei P8
  • Rom: Stock
  • Operator: PLAY

Posted 21 June 2012 - 13:31

Szkoda, że padło na MW600, urządzenie które dobrze już na forum znamy, ale mam nadzieje, że ta nagroda pozwoli Ci na realizację innych planów... ;)

Szans na główną nagrodę raczej nie było :) Planowałem zakup MW600 już od dłuższego czasu, a tutaj niespodzianka - zgarnąłem je w konkursie :)
Recenzji MW600 niestety nie muszę robić :P

1 user(s) are reading this topic