Oficjalne forum Sony Ericsson ogłosiło konkurs "Jak Sony Ericsson stał się Sony!".
Miałem dużo wątpliwości gdzie i czy o nim napisać, ale jako że chciałbym na Forum Sony Ericsson World poruszać wszystkie kwestie przydatne dla użytkowników Sony Ericsson i Sony, temat powstał.
Dlaczego nie wiedziałem "gdzie" - bo de facto trudno sprecyzować zakres nagród... niby zwycięzca otrzymuje MW600 (jak u nas w Gospodarz w obiektywie SE), a dalej przewidziano gadżety fc.
Jest jednak też nagroda główna w postaci Sony Ericsson Xperia ray dla najlepszej pracy i Live View dla najbardziej oryginalnej.
Ja zawsze myślałem, że najlepsza praca zdobywa pierwsze miejsce - ale widać w tym przypadku tak nie jest... chyba, że są dwa odrębne Jury i każdy przyznaje swoje nagrody...
Zgłoszenia nadsyłacie w formie zdjęć lub filmu czy animacji i muszą być one zrobione telefonami Sony lub Sony Ericsson...temat - „Przemiana Sony Ericsson w Sony”. Szczegóły konkursu znajdziecie .

Sony Ericsson Xperia ray do wygrania na oficjalnym forum Sony Ericsson
Started by Mikołaj, Apr 12 2012 11:05
2 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 12 April 2012 - 11:05
#2 OFFLINE
Posted 21 June 2012 - 08:57
Mam przyjemność poinformować, że nasz kolega redakcyjny bartq92 zdobył w tym konkursie pierwszą nagrodę w kategorii grafika
Szkoda, że padło na MW600, urządzenie które dobrze już na forum znamy, ale mam nadzieje, że ta nagroda pozwoli Ci na realizację innych planów...

#3 OFFLINE
Posted 21 June 2012 - 13:31
Szkoda, że padło na MW600, urządzenie które dobrze już na forum znamy, ale mam nadzieje, że ta nagroda pozwoli Ci na realizację innych planów... 

Szans na główną nagrodę raczej nie było

Recenzji MW600 niestety nie muszę robić