Jump to content

MTV Mobile w Polsce - szczegóły oferty

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,543 posts
    • Time Online: 173d 20h 53m

Posted 21 March 2012 - 12:09

Już 29 marca pojawi się nowy MVNO w Polsce - MTV Mobile powered by T-Mobile. Jak sama nazwa wskazuje operator będzie działał w sieci PTC.

Zapraszam do zapoznania się z pierwszymi szczegółami dotyczącymi oferty MTV Mobile:

1. Cena minuty połączenia - 39 groszy.

2. Cena SMS - 9 groszy.

3. Każde doładowanie konta pozwala na wysyłanie nielimitowanej ilości SMS do wszystkich sieci oraz usługi MTV Non Stop (wideostreaming). Przy doładowaniu:
a) za 5-9 zł przez 5 dni,
b) za 10-24 zł przez 10 dni,
c) za minimum 25 zł przez 30 dni.

MTV Non Stop to dwa kanały: MTV Music z teledyskami i relacjami z koncertów oraz MTV Shorts z serialami MTV.

4. Transmisja danych - 12 groszy za 100 kB, ponadto będzie możliwość zakupu 3 pakietów danych, ważnych przez 30 dni:
a) 350 MB za 12 zł,
b) 600 MB za 16 zł,
c) 1,2 GB za 29 zł.

5. Klient będzie mieć możliwość wyboru 3 numerów, do których będzie miał darmowe (numery T-Mobile i MTV Mobile bez Heyah) lub obniżone ceny połączeń (15 groszy dla wszystkich oprócz Play - 30 groszy). Opłata za każdy numer wynosi 3 zł miesięcznie.

6. W mixie sieć ma zaoferować szeroką gamę telefonów przy 19, 29 lub 39 doładowaniach w kwotach 25 i 50 zł lub 19 i 29 doładowaniach dla kwoty 100 zł.

7. Przeniesieniu numeru do MTV Mobile w ofercie prepaid pozwoli otrzymać do 120 zł przy kolejnych doładowaniach, a w mix - do 200 zł na start.

8. MTV Mobile oferuje swe usługi m.in w Belgii, Francji, Holandii, Niemczech, Szwajcarii i we Włoszech

9. Ambasadorem / twarzą MTV Mobile w Polsce została Ewa Farna.

Źródło:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 21 March 2012 - 12:20

39 groszy za minutę? :blink: 12 groszy za 100 kilobajtów? :blink: Dobrze chociaż, że wikipedia wie kim jest Ewa Farna :blink: Jak będą świadczyć usługi telekomunikacyjne na takim poziomie, na jakim nadają obecnie (a raczej nie nadają) muzyki na swoim kanale, to życzę im powodzenia.

#3 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

• User
  • 682 posts
    • Time Online: 31d 4h 48m

Posted 21 March 2012 - 18:39

mnie ciekawi "nielimitowana ilość sms do wszystkich sieci". tak to i ja mam- pytanie tylko kiedy za nie zapłacimy? bo z tych słów wynika ze będę mógł zrobić debet na koncie :D chyba ze komuś się zapomniało wstawić słowo "darmowe", ale to raczej nie możliwe
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,543 posts

Posted 21 March 2012 - 18:52

Doładujesz za 5 zł i przez 5 dni możesz wysyłać SMS za darmo do wszystkich sieci, potem 9 gr... chyba, że znów załadujesz za 5 zł. Miło mimo "konieczności" doładowania dostać nielimitowane sms, ale patrząc na pakiety oferowane przez konkurencje - nic specjalnego....

Ja całą tą ofertę skwitowałbym krótko - nic specjalnego... może przy intensywnej promocji w TV (MTV) znajdą trochę dzieciaków, którzy dla możliwości oglądania "licealnych ciąż", "date my mom" i innych muzycznych programów zdecydują się na MTV Mobile - ale szału nie przewiduje.

Ciekawe jak jeszcze wygląda sprawa z ważnością konta...?

#5 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

Moderator

• Moderator
  • 1,255 posts
    • Time Online: 117d 10h 36m
  • GG:
  • Kraj::
  • Operator: T-Mobile

Posted 21 March 2012 - 18:54

Wydaje mi się, że te nielimitowane sms'y będzie można wysyłać tak jak napisano: przez 5, 10 albo 30 dni, w zależności od doładowania :) Przynajmniej mają tu jakieś pakiety internetowe, T-mobile ma chyba tylko jeden rozsądny, 100mb za 9zł :blink: Mimo to oferta niezbyt ciekawa

Edit: Mikołaj był szybszy :)

Edited by bartolinio3, 21 March 2012 - 18:55.

Posted Image

#6 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,543 posts

Posted 29 March 2012 - 10:43

Znalazłem, dodaje może ktoś będzie chciał obejrzeć :)

Podsumowanie, zapowiedź debiutu MTV Mobile

Konferencja zapowiadająca pojawienia się operatora:

Prezentacja aplikacji "Under the Thumb" na Sony Ericsson Live with Walkman - główny telefon MTV Mobile :)

1 user(s) are reading this topic