Już 29 marca pojawi się nowy MVNO w Polsce - MTV Mobile powered by T-Mobile. Jak sama nazwa wskazuje operator będzie działał w sieci PTC.
Zapraszam do zapoznania się z pierwszymi szczegółami dotyczącymi oferty MTV Mobile:
1. Cena minuty połączenia - 39 groszy.
2. Cena SMS - 9 groszy.
3. Każde doładowanie konta pozwala na wysyłanie nielimitowanej ilości SMS do wszystkich sieci oraz usługi MTV Non Stop (wideostreaming). Przy doładowaniu:
a) za 5-9 zł przez 5 dni,
b) za 10-24 zł przez 10 dni,
c) za minimum 25 zł przez 30 dni.
MTV Non Stop to dwa kanały: MTV Music z teledyskami i relacjami z koncertów oraz MTV Shorts z serialami MTV.
4. Transmisja danych - 12 groszy za 100 kB, ponadto będzie możliwość zakupu 3 pakietów danych, ważnych przez 30 dni:
a) 350 MB za 12 zł,
b) 600 MB za 16 zł,
c) 1,2 GB za 29 zł.
5. Klient będzie mieć możliwość wyboru 3 numerów, do których będzie miał darmowe (numery T-Mobile i MTV Mobile bez Heyah) lub obniżone ceny połączeń (15 groszy dla wszystkich oprócz Play - 30 groszy). Opłata za każdy numer wynosi 3 zł miesięcznie.
6. W mixie sieć ma zaoferować szeroką gamę telefonów przy 19, 29 lub 39 doładowaniach w kwotach 25 i 50 zł lub 19 i 29 doładowaniach dla kwoty 100 zł.
7. Przeniesieniu numeru do MTV Mobile w ofercie prepaid pozwoli otrzymać do 120 zł przy kolejnych doładowaniach, a w mix - do 200 zł na start.
8. MTV Mobile oferuje swe usługi m.in w Belgii, Francji, Holandii, Niemczech, Szwajcarii i we Włoszech
9. Ambasadorem / twarzą MTV Mobile w Polsce została Ewa Farna.
Źródło:

MTV Mobile w Polsce - szczegóły oferty
Started by Mikołaj, Mar 21 2012 12:09
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 21 March 2012 - 12:09
#2 OFFLINE
Posted 21 March 2012 - 12:20
39 groszy za minutę?
12 groszy za 100 kilobajtów?
Dobrze chociaż, że wikipedia wie kim jest Ewa Farna
Jak będą świadczyć usługi telekomunikacyjne na takim poziomie, na jakim nadają obecnie (a raczej nie nadają) muzyki na swoim kanale, to życzę im powodzenia.

#3 OFFLINE
Posted 21 March 2012 - 18:39
mnie ciekawi "nielimitowana ilość sms do wszystkich sieci". tak to i ja mam- pytanie tylko kiedy za nie zapłacimy? bo z tych słów wynika ze będę mógł zrobić debet na koncie
chyba ze komuś się zapomniało wstawić słowo "darmowe", ale to raczej nie możliwe

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#4 OFFLINE
Posted 21 March 2012 - 18:52
Doładujesz za 5 zł i przez 5 dni możesz wysyłać SMS za darmo do wszystkich sieci, potem 9 gr... chyba, że znów załadujesz za 5 zł. Miło mimo "konieczności" doładowania dostać nielimitowane sms, ale patrząc na pakiety oferowane przez konkurencje - nic specjalnego....
Ja całą tą ofertę skwitowałbym krótko - nic specjalnego... może przy intensywnej promocji w TV (MTV) znajdą trochę dzieciaków, którzy dla możliwości oglądania "licealnych ciąż", "date my mom" i innych muzycznych programów zdecydują się na MTV Mobile - ale szału nie przewiduje.
Ciekawe jak jeszcze wygląda sprawa z ważnością konta...?
Ja całą tą ofertę skwitowałbym krótko - nic specjalnego... może przy intensywnej promocji w TV (MTV) znajdą trochę dzieciaków, którzy dla możliwości oglądania "licealnych ciąż", "date my mom" i innych muzycznych programów zdecydują się na MTV Mobile - ale szału nie przewiduje.
Ciekawe jak jeszcze wygląda sprawa z ważnością konta...?
#5 OFFLINE
Posted 21 March 2012 - 18:54
Wydaje mi się, że te nielimitowane sms'y będzie można wysyłać tak jak napisano: przez 5, 10 albo 30 dni, w zależności od doładowania
Przynajmniej mają tu jakieś pakiety internetowe, T-mobile ma chyba tylko jeden rozsądny, 100mb za 9zł
Mimo to oferta niezbyt ciekawa
Edit: Mikołaj był szybszy

Edit: Mikołaj był szybszy

Edited by bartolinio3, 21 March 2012 - 18:55.

#6 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 10:43
Znalazłem, dodaje może ktoś będzie chciał obejrzeć 
Podsumowanie, zapowiedź debiutu MTV Mobile
Konferencja zapowiadająca pojawienia się operatora:
Prezentacja aplikacji "Under the Thumb" na Sony Ericsson Live with Walkman - główny telefon MTV Mobile

Podsumowanie, zapowiedź debiutu MTV Mobile
Konferencja zapowiadająca pojawienia się operatora:
Prezentacja aplikacji "Under the Thumb" na Sony Ericsson Live with Walkman - główny telefon MTV Mobile