Jump to content

Słuchawki na Androida dla audiofilów

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 01 September 2011 - 09:11

Tak najnowszy produkt firmy Klipsch zapowiadany jest na portalu android.com.pl.

W świecie Androida coraz częściej poruszany jest temat jakości dźwięku. Niedawno HTC ogłosiło współpracę z firmą Beat Electronics, a kilka dni później Sony Ericsson przedstawił pierwszego smartfona z serii Walkman. Dzisiaj swoje wsparcie dla 'zielonego robocika' ogłosił popularny producent słuchawek, Klipsch.

Oczywiście każde słuchawki nadają się do naszego smartfonu, jesli tylko posiadają mini Jacka. Problem pojawia się, gdy jakość dźwięku chcemy połączyć z obsługą telefonu bez wyjmowania go z kieszeni. Model Image S4A wydaje się idealnym rozwiązaniem.

Kompatybilny z Androidem od wersji 2.1, naturalnie zawiera mikrofon, możliwość jego wyciszenia, ponowne wybieranie, zatrzymywanie/wznawianie muzyki, przewijanie – czyli wszystko, czego może być na potrzebne. Jednak Klipsch na tym nie poprzestał, dodatkowo oferując wyszukiwanie i komendy głosowe. W celu pełnego dostosowania sprzętu do naszych potrzeb, producent zapewnia stosowne oprogramowanie. Słuchawki są dokanałowe, dzięki czemu komfort użytkowania w głośnych miejscach jest nieporównywalnie lepszy.

Cena to 99,99$, czyli około 290 zł.

Wszelką specyfikację dotyczącą tego modelu oraz więcej zdjęć znajdziecie tu:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

Posted Image

Źródło:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

#2 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 7h 58m

Posted 05 September 2011 - 17:39

Interesujące, jednak cena mnie przeraża :(  Max 200 zł i je kupuje :P

#3 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 05 September 2011 - 17:51

W artykule jest sformułowanie - że to niezwykle okazyjna cena, wręcz kusząco niska... Jestem jednak tego samego zdania, być może dlatego, że żaden audiofil ze mnie :)

0 user(s) are reading this topic