Wie ktoś co z tym forum będzie? Bo od kilkunastu miesięcy się nim nikt nie zajmuję. A przyznam że jestem tam zarejestrowany jak jeszcze forum się ktoś zajmował. Ma ktoś jakieś informacje na ten temat? Tak z ciekawości pytam tylko.

Centrumse.pl
Started by krzysiek21nh, Mar 07 2012 21:28
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
#2 OFFLINE
Posted 07 March 2012 - 21:49
Co będzie? Tego nie wie nikt. Jakiś czas temu było na sprzedaż za 20 tys. zł. Poza tym na allegro można było kupić spaming do użytkowników za 189 zł, ale nie było zainteresowania ani na jedną ani na drugą ofertą. Zawsze możesz zadać takie pytanie tam, redakcja forum na pewno będzie mieć informacje z pierwszej ręki.
Co/kogo masz na myśli pisząc "jak jeszcze forum się ktoś zajmował"?
#3 OFFLINE
Posted 07 March 2012 - 22:08
chodzi mu chyba o starą ekipę forum

nie ma co się oszukiwać, CSE leży i żałośnie pokwikuje. no ale stało się to na życzenie pana Patryka K. i Dexmedia. ich problem, kto nie idzie do przodu ten się cofa

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#4 OFFLINE
Posted 07 March 2012 - 22:24
Jak Wy ( ekipa z SE-W) się zajmowaliscie cse to było ok, wg mnie najlepsze forum w polsce, później zaczęły się dymy i forum spadło.. stworzyliscie nowe, wg mnie dużo lepsze i oby tak dalej, forum i niech trwa jak najdłużej. Userow z dnia na dzień przybywa. Można by się gdzieś zareklamować, ale niestety nie za darmo..
Jestem z Was dumny, że postawoliście takie forum jak to :-)
Nawinięto z Xperii Neo V