Jump to content

Sony Xperia PLAY 2?

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 23m

Posted 24 February 2012 - 19:03

Serwis Concept-Phones zamieścił grafikę przedstawiającą Sony Xperia PLAY 2. Druga odsłona grywalnego telefonu od Sony ma posiadać 4,3-calowy (720 x 1280), 1.5GHz dwurdzeniowy procesor (S4 Snapdragon) i 8,1 MpiX aparat z doświetleniem LED.

Oczywiście to nawet nie plotka, tylko być może wymysły jakiegoś grafika, ale sam fakt pojawienia się takiej informacje może świadczyć o tym, że Sony planuje wydać Sony Xperia PLAY 2.

Posted Image

Źródło:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 24 February 2012 - 20:23

Co do tego, że Sony myśli nad kolejnym telefonem z serii Play Station, nie ma najmniejszych wątpliwości ;) Na pewno w tym roku nie usłyszymy na jego temat żadnych pewnych informacji, może w przyszłym... A co do tego projektu - dół mi się podoba. Nawiązuje do nowej serii Xperia NXT i ma duże przyciski - to czego trochę brakuje w Xperii PLAY... A góra za bardzo ajfonowata - nie podoba mi się.

#3 OFFLINE   phillix

phillix

Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 2,024 posts
    • Time Online: 73d 14h 22m
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 24 February 2012 - 20:32

Design bardzo podobny do HTC. Nie podobają mi się te "paski" na dole, które widzieliśmy już w Xperii S. Jak już ma być Play 2 to dobrze by było gdyby kamera nagrywała w HD, bo w Play 1 tego niestety nie było.

Edited by phillix, 24 February 2012 - 20:33.

Posted Image

#4 OFFLINE   marmal215

marmal215
  • User
  • 607 posts
    • Time Online: 21d 6h

Posted 24 February 2012 - 23:34

Klawisze dotykowe na żywca wyjęte z HTC :D

DENON DJ

#5 OFFLINE   phillix

phillix

Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 2,024 posts
    • Time Online: 73d 14h 22m
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 24 February 2012 - 23:35

Htc ma "wstecz " i "więcej " zamienione miejscami :-)

#6 OFFLINE   Gregori24ZSB

Gregori24ZSB
  • User
  • 1 posts
    • Time Online: 42m
  • Operator: Orange

Posted 04 March 2013 - 14:07

Moim zdaniem Dól  jest świetny Góre bym troche poprawil, chodzi mi glownie o dotykowe klawisz, dac standard takie jak byly w  1-wszym wydaniu, oczywiscie jesli chca zeby duzo osob kupilo ten model niech zwieksza parametry
oraz pamiec

dalbym 8 gb wewnetrznej i rozszerzenie poprzez micro sd do 32 lub 64 gb

bo ja u siebie na play-ce mam karte 8 gb  i mam na niej 4 gry okoklo 1gb kazda  i film  troche muzyki i tapet i mam zpelniana karte prawie cala

co wy na taki pomysl

#7 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

Autor najlepszego postu 2013 roku

• Zwycięzca konkursu
  • 719 posts
    • Time Online: 28d 19h 19m

Posted 04 March 2013 - 15:09

View Postphillix, on 24 February 2012 - 20:32, said:

Design bardzo podobny do HTC. Nie podobają mi się te "paski" na dole, które widzieliśmy już w Xperii S. Jak już ma być Play 2 to dobrze by było gdyby kamera nagrywała w HD, bo w Play 1 tego niestety nie było.

xperia play nagrywa w 720p na najnowszym sofcie i ICS ;)

View PostJurij, on 24 February 2012 - 20:23, said:

Co do tego, że Sony myśli nad kolejnym telefonem z serii Play Station, nie ma najmniejszych wątpliwości ;) Na pewno w tym roku nie usłyszymy na jego temat żadnych pewnych informacji, może w przyszłym... A co do tego projektu - dół mi się podoba. Nawiązuje do nowej serii Xperia NXT i ma duże przyciski - to czego trochę brakuje w Xperii PLAY... A góra za bardzo ajfonowata - nie podoba mi się.

Dół ładny, góra za bardzo kanciasta, i niepotrzebny przycisk wyszukiwania jak dla mnie. Chociaż ten dolny pasek przezroczysty na takiej Play bardzo ładny :o
Pomogłem? Daj plusika

Moja obecna lista telefonów:

K320 | W550 | W660 | W950 | W20 (Zylo)

Xperia XZ2 Premium | M4 Aqua

#8 OFFLINE   slivka91

slivka91

Autor najlepszego wpisu sierpnia 2013

• User
  • 555 posts
    • Time Online: 16d 8h 2m

Posted 04 March 2013 - 16:53

Wizualnie jak większość nademną - góra HTCowska - nie odpowiada moim gustom i ten srebrny pasek bym wyrzucił. A tak to dół całkiem fajny. Tyłeczek ciekaw jestem jak by wyglądał :)
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."

#9 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Operator: Orange GO

Posted 05 March 2013 - 02:35

Nie ma to jak odkopać roczny temat... Przecież ten projekt to fake inspirowany Xperią S. Gdyby to coś miało powstać, już dawno byłyby o tym przecieki. Jako że nie ma o czym dyskutować, zamykam.

1 user(s) are reading this topic