A także tutaj od 1min 30s.

Sony Smart Pro - bezprzewodowy zestaw słuchawkowy
Started by Mikołaj, Jan 10 2012 10:56
6 replies to this topic
#1 ONLINE
Posted 10 January 2012 - 10:56
Kolejny nowy produkt od Sony do bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Sony Smart Pro. Poza słuchaniem muzyki urządzenie pozwala na odczytywanie wiadomości SMS, kontrolowanie przychodzących rozmów, czy też powiadomień z kaldendarza. Poza tym produkt zaopatrzony jest w odtwarzać radiowy. Więcej na pierwszych nagraniach:
#2 OFFLINE
Posted 10 January 2012 - 14:38
Coraz mnie rozumiem sens tworzenia takich zestawów.
Ale zestaw słuchawkowy jest stworzony właśnie do słuchania muzyki. Najlepiej, żeby był mały, wygodny. Ten jest wielkości niektórych odtwarzaczy MP3.
Odczytywanie SMS ? Po co ? To już takie lenistwo, że musisz przeczytać smsa od dziewczyny na ekranie jakiegoś odtwarzacza a nie na dużym LCD swojej komórki ?
Wielkość szczególnie na minus.
Poza słuchaniem muzyki urządzenie pozwala na odczytywanie wiadomości SMS, kontrolowanie przychodzących rozmów, czy też powiadomień z kaldendarza.
Ale zestaw słuchawkowy jest stworzony właśnie do słuchania muzyki. Najlepiej, żeby był mały, wygodny. Ten jest wielkości niektórych odtwarzaczy MP3.
Odczytywanie SMS ? Po co ? To już takie lenistwo, że musisz przeczytać smsa od dziewczyny na ekranie jakiegoś odtwarzacza a nie na dużym LCD swojej komórki ?
Wielkość szczególnie na minus.
#3 OFFLINE
Posted 10 January 2012 - 15:01
Zdecydowanie za duży. Rozmiary pilota wielkości tego od MW600 to max, co można sobie przyczepić do podkoszulka, żeby nie czuć dyskomfortu... Facet wygląda jakby miał do koszulki przyczepionego walkmana, a to tylko odbiornik BT z wyświetlaczem... chociaż design samych słuchawek mi się podoba to i tak nie będę rozważał ich zakupu

#4 OFFLINE
Posted 10 January 2012 - 15:37
Rozmiary pilota wielkości tego od MW600 to max
Dokładnie. Wygodna obsługa, informacje o muzyce masz w pilociku wielkości baterii paluszka

#5 ONLINE
Posted 10 January 2012 - 21:39
Poniżej grafiki przedstawiające Sony Smart Pro:
#6 OFFLINE
Posted 11 January 2012 - 15:51
Ja czekan na słuchawki z wbudowanym bluetooth'em. Tak same słuchawki, ewentualnie połączone ze sobą jednym kabelkiem, to było by coś

#7 OFFLINE
Posted 11 January 2012 - 16:10
Same słuchawki byłyby niedobre, bo duże ryzyko zgubienia. Ale same słuchawki z kablem i małym klipsem na ubranie byłyby wspaniałe
. Chociaz mam teraz mh100 i samo kontrolowanie muzyki i głosnosci jest łatwym ułatwieniem. Po to sa słuchawki przez bt zeby nie wyciągać telefonu, a bez pilota nie możliwe jest sterowanie muzyka...

DENON DJ