Jump to content

50 zł za polecenie telefonu z oferty sieci Play

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,551 posts
    • Time Online: 174d 15h 4m

Posted 03 January 2012 - 23:52

W sieci Play uruchomiono program partnerski Polecam Play organizowany przez NOVEM. Każdy uczestnik programu, który skutecznie poleci innej osobie telefon w ofercie sieci Play otrzymać może 50 zł.

Organizator zapewnia, iż każdy zakup z polecenia użytkownika programu to dodatkowa gotówka dla osoby polecającej - nawet jeśli ostatecznie wybrany zostanie inny telefon.

Do wzięcia udziału w programie partnerskim konieczna jest rejestracja pod adresem:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

Szczegółowy regulamin promocji do pobrania w załącznikach:
- klienci indywidualni :Attached File  Klienci indywidualni.PDF   140.19K   1 downloads
- oferta dla firm: Attached File  firma.PDF   364.2K   0 downloads

Jak Wam się podoba nowa promocja? Czegoś takiego chyba jeszcze nie było...

Źródło:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 04 January 2012 - 07:06

Było :) Dawniej w Idei jak się kogoś poleciło przy podpisywaniu umowy dostawało się spore bonusy :) Potem przyszło Orange i zlikwidowali... Nie pogniewałbym się, gdyby do tego wrócili :)

#3 OFFLINE   marmal215

marmal215
  • User
  • 607 posts
    • Time Online: 21d 6h

Posted 04 January 2012 - 09:43

W play jest jeszcze coś takiego, że jak się poleca komuś przejście do sieci i ten ktoś z naszego polecenia przejdzie do sieci to też się dostaje. I teraz tak: Jeśli suma abonamentów/mixów osób przeze mnie poleconych wyniesie min. 150zł, jako nagrodę mogę wziąć PSP, SE X8 lub LG Swift Plus, zaś jeżeli wyniesie min. 250zł to mogę wziąć PS3, ZTE Light, jakaś kamera GoPro lub Netbook NC210. Wszystko brane ze świeżej gazetki playa :P (więcej na www.rodzina-i-przyjaciele.play.pl)
A jeszcze odnośnie tego tematu to mi sie to podoba i będę się starał skorzystać :)

DENON DJ

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,551 posts
    • Time Online: 174d 15h 4m

Posted 04 January 2012 - 12:33

Ja wiem, że były podobne akcje, ale jak zajrzycie do regulaminu tej to sprawa wygląda nieco inaczej. Otóż sponsorem owych 50 zł jest zewnętrzna firma, a nie formalnie Play, całość gotówki trafia na konto bankowe, a otrzymanie dochodu będzie nawet rozliczone i zgłoszone w Urzędzie Skarbowym...

Do tego ta zachęta "Wysyłaj linki do oferty mailem, przez gg, wklejaj je na Facebooku" - coś mi tu śmierdzi...

Wiem, że były różnego rodzaju bonusy za różne polecenia, ale tak specyficznej akcji osobiście sobie nie przypominam.

0 user(s) are reading this topic