Jump to content

Aplikacja, która rozbiera modelki! [wideo]

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,543 posts
    • Time Online: 173d 20h 53m

Posted 23 December 2011 - 11:09

Brzmi niewiarygodnie, a jednak ;) Zapewne wielu pomyślało o scenach znanych z filmów, gdy dzięki różnym urządzeniom, zdolnością widać osoby bez ubrań :) W opisywanym przypadku są w bieliźnie i w.... katalogu :)

Taki nietypowy sposób promocji nowej zimowej kolekcji przedstawił Moosejaw. Dodatkiem do "wersji papierowej" jest program rozszerzający walory prezentowanego asortymentu. Działająca w oparciu o rzeczywistość rozszerzoną aplikacja pozwala na rozbieranie za pomocą telefonu czy tabletu modelek (i modeli) prezentujących zimową kolekcję.

Jak to wygląda w praktyce? Zobaczcie sami:

Warto wspomnieć, że rozszerzenie możliwości listopadowego katalogu pozwoliło firmie na zwiększenie liczby zamówień o 37% w porównaniu do tego samego okresu rok wcześniej.

Aplikację dla Androida można pobrać

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

, a listopadowy katalog w wersji on-line można znaleźć na stronie sklepu pod

Źródło:

#2 OFFLINE   phillix

phillix

Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 2,024 posts
    • Time Online: 73d 14h 22m
  • Kraj::
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 23 December 2011 - 12:01

szkoda, że każdego nie można rozebrać :) czego oni na tego androida nie wymyślą...
Posted Image

#3 OFFLINE   mikey

mikey

Zdobywca w 3 miejsca w konkursie „Pokaż z bliska atuty SE”

• User
  • 131 posts
    • Time Online: 4d 1h 1m

Posted 23 December 2011 - 15:04

A mnie to nie kręci. Zwykły algorytm który reaguje na ludzkie ciało i ubiera go w jakąś wgraną bieliznę i za każdym razem pewnie pokaże ładną skórę bez fałd, itd.
Coś takiego było już na Javę jako, niby rentgen.
Posted Image

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,543 posts
    • Time Online: 173d 20h 53m

Posted 23 December 2011 - 22:37

A ja no to patrzę inaczej. Według mnie to bardzo oryginalny sposób zwrócenia na siebie (kolekcję) uwagi. Zresztą same liczby (procenty) świadczą o tym, że z tego punktu widzenia cała akcja udała się :) Myślę, że to całkiem pomysłowe przedsięwzięcie, zrobione w smaczny i gustowny sposób - przynajmniej sądząc po załączonym filmie.

0 user(s) are reading this topic