Witam, mam takie pytanie, czy istnieje jakaś aplikacja jar (menadżer plików) na Txt Pro? Niestety te telefony nie zostały wyposażone w menadżer plików ;/

menadzer plików i aplikacje
Started by koniokondzik, Dec 15 2011 15:41
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 15:41
#2 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 16:12
Poszukaj w sieci minicommandera (wersja total commandera w javie). Jest kilka innych podobnych aplikacji, ale nie wiem czy Ci się uruchomią. Txt pro to Sagem, ciężko będzie znaleźć coś na niego
Daj znać, czy minicommander działa

#3 OFFLINE
Posted 19 December 2011 - 14:35
dotyk nie działa ;/
#4 OFFLINE
Posted 19 December 2011 - 16:17
A klawiaturą qwerty nie da się nawigować? Szczerze mówiąc będzie Ci bardzo ciężko cokolwiek znaleźć, bo z reguły dotykowce mają systemy i stosowne aplikacje. W javie raczej niczego co obsługuje dotyk nie znajdziesz

#5 OFFLINE
Posted 19 December 2011 - 18:01
SieFM lub UniFM - dwa chyba najlepsze managery plików w javie, któryś z nich może będzie działać
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#6 OFFLINE
Posted 20 December 2011 - 15:34
BlueFTP jest też dobry

#7 OFFLINE
Posted 20 December 2011 - 19:04
tez nie dziala ;/ wciskam yes ze wyrazam zgode na zmiany w plikach itd i dalej juz nie ma dotyku ;/ klawisze tez nie reagują ;/ dochodze do wniosku ze to gó**o a nie telefon... mozecie polecic mi cos w podobnej cenie i wartego uwagi?? sprzedam go i kupie cos innego w podobnej cenie
#8 OFFLINE
Posted 20 December 2011 - 19:31
X10 mini pro
Poszukaj w sieci, znajdziesz w podobnej cenie. Android 2.1 i skończą się Twoje problemy
Tylko nie próbuj pakować się w mix walkmana - to taki sam syf co masz teraz
Sagem - technology in action