Niestety, w końcu i taki temat musiał powstać.
Z przynależności do kręgu redakcyjnego zrezygnował First. Niestety życie nie pozwala mu we właściwy sposób wypełniać zadań redaktora Forum Sony Ericsson World.
Mam jednak nadzieje, że kiedyś sytuacja się zmieni i znów znajdziesz czas dla nas.
Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego i dziękuje za czas poświęcony Forum.

Odejścia z Redakcji Forum Sony Ericsson World
Started by Mikołaj, Nov 22 2011 21:21
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 22 November 2011 - 21:21
#2 OFFLINE
Posted 22 November 2011 - 21:40
Dzięki za poświęcony czas dla forum
. Powodzenia w życiu realnym

W995 forever
#3 OFFLINE
Posted 23 November 2011 - 18:12
Może się jeszcze keidyś spotkamy
powodzenia

#4 OFFLINE
Posted 03 June 2012 - 23:41
Drodzy użytkownicy,
Niestety przykro mi Was o tym informować Was, ale w dniu dzisiejszym NightRider zrezygnował z piastowania funkcji moderatora Sony Ericsson World. Decyzję swoją umotywował problemami w życiu osobistym i brakiem czasu dla forum. W imieniu redakcji dziękuję Ci Piotrek za każdą chwilę spędzoną na forum i pomoc przy rozwijaniu naszego międzynarodowego serwisu. Mam nadzieję, że znajdziesz czas aby nas odwiedzać
Powodzenia
Niestety przykro mi Was o tym informować Was, ale w dniu dzisiejszym NightRider zrezygnował z piastowania funkcji moderatora Sony Ericsson World. Decyzję swoją umotywował problemami w życiu osobistym i brakiem czasu dla forum. W imieniu redakcji dziękuję Ci Piotrek za każdą chwilę spędzoną na forum i pomoc przy rozwijaniu naszego międzynarodowego serwisu. Mam nadzieję, że znajdziesz czas aby nas odwiedzać

#5 OFFLINE
Posted 05 June 2012 - 08:44
Night jeszcze raz dziękuję i jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego w "cywilu" 
Odwiedzaj nas jak najczęściej!

Odwiedzaj nas jak najczęściej!