Rok temu Need for Speed Hot Pursuit pojawił się w App Store. Później wyścigami mogli cieszyć się użytkownicy Xperii Play. W końcu gra dostępna jest również w Android Markecie.
Hot Pursuit czerpie pełnymi garściami z dwóch poprzednich części serii o tej samej nazwie. Tym razem jednak do tematu policji oraz najnowszych samochodów na świecie twórcy podeszli nieco inaczej. Głównym trybem rozgrywki jest kampania, w której gracz wciela się w policjanta goniącego przestępców po wszystkich drogach w USA. Łącznie do pokonania są 24 scenariusze.
Jak to w przypadku gier premium bywa, Need for Speed Hot Pursuit jest za dość wysoką cenę - prawie 24 złote. Można mieć jednak nadzieję, że po świętach cena aplikacji choć trochę spadnie.
Źródło:

Need for Speed Hot Pursuit w Android Market [video]
Started by Mikołaj, Nov 08 2011 12:24
2 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 12:24
#2 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 17:22
Dziwnie to wygląda, i na akcelerometr. Tylko że chyba nie każdy smartphone posiada go

#3 OFFLINE
Posted 09 November 2011 - 01:44
Raczej każdy, przynajmniej ja się jeszcze nie spotkałem żeby jakiś nie miał od low-endów do high-endów. Gra naprawdę ekstra, jak dla mnie lepsza od jakiś asphaltów i innych gier wyścigowych... dzisiaj mnie wciągnęła aż na godzinę