Witam,
czy wiecie może jak debrandowac txt pro?? czy jest to możliwe? jeśli tak to w jaki sposób?
Pozdrawiam

debranding txt pro
Started by koniokondzik, Nov 04 2011 13:56
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 13:56
#2 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 14:49
Witaj,
Najłatwiejszy sposób to udać się do serwisu wyposażonego np. w Setool 3 Boxa, zapłacić kilka dyszek i wgrają Ci najnowsze niebrandowane oprogramowanie
Sam tego nie zrobisz, bo ten telefon to Sagem i nie ma darmowych programów, które by go obsłużyły
Najłatwiejszy sposób to udać się do serwisu wyposażonego np. w Setool 3 Boxa, zapłacić kilka dyszek i wgrają Ci najnowsze niebrandowane oprogramowanie

#3 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 14:55
ok dzięki
poszukam jakiegoś serwisu z boxem
ale gdybyś coś wiedział na ten temat to daj znać

#4 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 15:23
Ja mogę to zrobić, ale tylko i wyłącznie na miejscu w Krakowie
Przez internet nikt Ci tego nie zrobi, bo się nie da.

#5 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 18:13
tylko ze ja do krakowa mam ponad pół polski ;/
#6 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 18:16
No to musisz szukać serwisu w swoim rejonie, chyba że zdecydujesz się na serwisowanie drogą wysyłkową
Możesz też wysłać telefon do W-Support do Wrocławia, nie będą tani ale będziesz miał satysfakcję, że oprogramowanie zostało wgrane przez autoryzowany serwis Sony Ericssona

#7 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 18:29
pomyśle jeszcze nad tym
może pod koniec roku jakbym się wybierał w tamte rejony to dogadamy się
tak naprawdę to potrzebna mi tylko zmiana CDA bo seus wgrywa softa do tego, jakbym miał jak zmienić CDA to by było z głowy
i czysty soft seusem
już aktualizowałem bo wyłączał mi się i zawieszał ;/ strasznie słabo odświeża tez zdjęcia, normalnie same kwadratowe piksele ;/

#8 OFFLINE
Posted 04 November 2011 - 18:38
Nic dziwnego, to nie jest Sony Ericsson tylko Sagem. I nie ma czegoś takiego jak dogranie cda, bo to nie jest Sony Ericsson. Trzeba wgrać cały soft.